Beleszerettem egy Spirituális Sátánista vallásgyakorlóba, de én keresztény vagyok. Mit tegyek?
Akibe beleszerettem egy Spirituális Sátánista, tehát ebből adódóan egy pszichopata vad barom. De én szeretem, imádom, imádom, imádom, és egész nap csak rá gondolok.
Úgyhogy nem igazán tudom, hogy mi legyen.
Olyan a kapcsolatunk, mint Isten és Sátán küzdelme.
Esetleg ezoterikus szempontból valaki segítséget nyújtana nekem, mivel ez egy nem szokványos párkapcsolat lenne, akad itt pszichoanalízist felállító párkapcsolati tereaputa?
Ha ez számít, én vagyok a fiú 25 éves, és Valentin a keresztnevem,
a lány pedig 29 éves és Viktória a keresztneve.
#11-es: a keresztény egyházak (kiemelve a Vatikán) főrészvényesei a fegyvergyáraknak, támogatja terroristákat(Izrael, Szaud-Arábia, USA)+a jelenlegi pápa jezsuita
(a kölni dóm falán egy olyan szobor látható, amelyen egy férfi leszopja magát ( [link] ) - ennyit a keresztény erkölcsről, az egyház birkásít[Isten bárányai ?!], rabszolgává nevel
Az előző nagyon jókat írt, osztom a nézeteit.
Valamint itt ez a kérdés: http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__magia-okkultizmus__7..
Konkrétan a 2. választ olvasd el, szintén tanulságos.
Az egyházad hazudik neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!