Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Van olyan keresztény oldal,...

Van olyan keresztény oldal, ahol a szexualitás a téma?

Figyelt kérdés
Nem annyi, hogy Isten szerint várni kell a házasságig a szexualitással, hanem pl. a házasságon belüli szexualitás, szexuális problémák, szeretkezés hiánya stb. Ha van, melyik az? Ha nincs, miért nincs?

2015. ápr. 27. 19:29
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
35%

Ilyeneket ne olvass.

S ne légy többé keresztény.

Ne kövesd a sok butítást.

Higyj, de ha hiszel ne egy unlogikus mindent megalkotóban higyj!

S ha találsz ilyen helyet nehogy bármi tanácsot is megfogadj!! Teljesen elbaszhatod vele egész sexuális életed.

2015. ápr. 27. 19:31
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Pál Feri előadásai, és Mark Gungor előadásai.
2015. ápr. 27. 19:32
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Pál Ferenc előadásait ajánlom! (nem az ezoba való a kérdés)
2015. ápr. 27. 19:53
 4/25 *Ana Van Der Val* ***** válasza:
100%
Pál Feri egy tüneményes ember.
2015. ápr. 27. 20:23
 5/25 anonim ***** válasza:
56%
Kereszténységben kb. tabu a szex. Miért pont keresztény oldalt akarsz? Ez olyan mintha cba-ban akarnál csempét venni:)
2015. ápr. 27. 22:07
 6/25 anonim ***** válasza:
Biztos van, én pl keresztényként hányok az olyan keresztényektől, az olyan beteg állatoktól akiknek sivár a lelkiviláguk és másnak a lelkét is nyomorba akarják taszítani a félelemmel.Ilyet olvastam az egyik keresztény oldalon, hogy ha két keresztény ember összeházasodik, csak a gyermeknemzés céljából létrejött szex a helyénvaló, minden más, amit két házastárs élvezetből tesz, az súlyos bűn.Tehát szerintük életében 1x vagy 2x szexelhet az ember.Gyűlölöm az ilyen barmokat, akiknek annyira elborult az elméjük, hogy van egy teljesen téves felfogásuk és azt hajtogatják mindenkinek.Agyon tudnám verni az ilyet.
2015. ápr. 28. 01:48
 7/25 anonim ***** válasza:
50%

"Tehát szerintük életében 1x vagy 2x szexelhet az ember."

Most nem azért, de ez már a te téves következtetésed. Ez nem következik abból, hogy gyermeknemzés céljából szabad csak szexelni. Az már más kérdés, hogy ez így nem teljesen jó megfogalmazás.

Viszont abba belegondoltál-e, hogy szinte minden fogamzásgátló szer a már megfogant, élő embriót öli meg?

Persze van óvszer és egyéb védekezés, de például a pápa azt nem támogatja, ami azért elég nagy butaság, bár én személy szerint megértem az indítékait, de szerintem téves következtetést von le.

2015. ápr. 28. 03:59
 8/25 anonim ***** válasza:
41%

Én keresztény vagyok és van párom is, de nem szoktunk szeretkezni, csak ha gyereket akarunk. Egyszer klipróbáltuk, de túl állatias volt olyan szellemi lénynek mint az ember.

Szerintem a vallás kategóriába tedd fel ezt a kérédst más szavakkal, ott normálisan válaszolnak majd. Egyébként rengetegen vannak, akik állatias szexualitás nélkül is képesek élvezni az életet !

2015. ápr. 28. 05:24
 9/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Pál Feri nem értem miért nem jutott eszembe. Én is nagyon szeretem őt. Meg fogjuk hallgatni az erről szóló előadásait a férjemmel.

(Bocsi, csak elkerülte a figyelmemet a vallási kategória)

2015. ápr. 28. 08:40
 10/25 anonim ***** válasza:

Mark Gungor zseniális, és nagyon éleslátó a férfi-nő viszonyát és a szexualitást általában is tekintve. Ő maga is valamilyen amerikai protestáns lelkész, természetesen felesége van, és fantasztikus humorral beszél a saját szexuális életükről is :D

A youtube-on szinkronizálva is megtalálod több tucat előadását, igaz, eléggé összevissza sorrendben, pedig elvileg ezek sorozatként egymásra épülnek.

2015. ápr. 28. 08:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!