Van olyan keresztény oldal, ahol a szexualitás a téma?
Ilyeneket ne olvass.
S ne légy többé keresztény.
Ne kövesd a sok butítást.
Higyj, de ha hiszel ne egy unlogikus mindent megalkotóban higyj!
S ha találsz ilyen helyet nehogy bármi tanácsot is megfogadj!! Teljesen elbaszhatod vele egész sexuális életed.
"Tehát szerintük életében 1x vagy 2x szexelhet az ember."
Most nem azért, de ez már a te téves következtetésed. Ez nem következik abból, hogy gyermeknemzés céljából szabad csak szexelni. Az már más kérdés, hogy ez így nem teljesen jó megfogalmazás.
Viszont abba belegondoltál-e, hogy szinte minden fogamzásgátló szer a már megfogant, élő embriót öli meg?
Persze van óvszer és egyéb védekezés, de például a pápa azt nem támogatja, ami azért elég nagy butaság, bár én személy szerint megértem az indítékait, de szerintem téves következtetést von le.
Én keresztény vagyok és van párom is, de nem szoktunk szeretkezni, csak ha gyereket akarunk. Egyszer klipróbáltuk, de túl állatias volt olyan szellemi lénynek mint az ember.
Szerintem a vallás kategóriába tedd fel ezt a kérédst más szavakkal, ott normálisan válaszolnak majd. Egyébként rengetegen vannak, akik állatias szexualitás nélkül is képesek élvezni az életet !
Köszönöm a válaszokat!
Pál Feri nem értem miért nem jutott eszembe. Én is nagyon szeretem őt. Meg fogjuk hallgatni az erről szóló előadásait a férjemmel.
(Bocsi, csak elkerülte a figyelmemet a vallási kategória)
Mark Gungor zseniális, és nagyon éleslátó a férfi-nő viszonyát és a szexualitást általában is tekintve. Ő maga is valamilyen amerikai protestáns lelkész, természetesen felesége van, és fantasztikus humorral beszél a saját szexuális életükről is :D
A youtube-on szinkronizálva is megtalálod több tucat előadását, igaz, eléggé összevissza sorrendben, pedig elvileg ezek sorozatként egymásra épülnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!