Van olyan keresztény oldal, ahol a szexualitás a téma?
A szex nem bűn.
(Kifejtehtném ,hogy mé' ,de mindenki tudja a helyes válasz. A keresztények is csináljak.....)
Kérdező, ez a kérdés butaság!
Keresztény oldal, ahol szexualitás a téma? Most ugye ezt viccnek szántad? Te nem vagy jártas abban, hogy mi a kereszténység. Ha nagyon mélységesen akarsz ilyennel foglalkozni, akkor apróbb dolgokat a házasságon kívüli és belüli illemmel kapcsolatban könyvtárban általában találhatsz.
Egy megtert, bemeritkezett kereszteny vagyok, s pont azert, mert jartas vagyok benne, ezert kerdezem, mert nalunk a gyulekezetben szokott rola szo esni, s ahogy a kerdesnel is kiirtam: nem csak arra gondolok, hogy varni kell-e a hazassagig, mert azt mar megtettem a ferjemmel(az akkori volegenyemmel). A kerdes arra vonatkozott, amikre mar valaszt kaptam. Pal Feri stb. Igenis vannak, hala Istennek, olyanok, akik beszelnek errol a keresztenyek kozul is, hiszen a szexualitas a kereszteny hazassagban ugyanugy letezik, mint egy vilagi kapcsolatban,sot, azt gondolom, hogy a harmas fonal miatt sokkal aldottaban van jelen.
Ugyhogy koszonom azoknak, akik segitettek a valasz megtalalasaban.:)
Keresztény vagyok és több forrásból tudom főleg a Bibliából, hogy a szex a házasságon belül áldott! A házaságon kívül bűn! És nem csak a gyermeknemzés céljából lehet szeretkezni. Ezt a Biblia is alátámassza. Bocsánat hogy most nem idézek de ezt olvashatjuk az egyik Mózesi törvényben: A frissenházasodott férfi pedig ne menjen egy évig sehová, hanem maradjon a felesége mellett és vidámítsa őt. Na ugye miféle vidámítás lehet az?! :D
De milyen problémák lehetnek a szeretkezéssel a házasságon belül?
Például sok házaspárnál probléma az hogy nem beszélik meg egymással a vágyaikat és a véleményüket a szeretkezéssel kapcsolatban. A szeretkezés egy ajándék az Úrtól! Hát legyen ez az ajándék minden házaspár életének a része.
Nem bűn a védekezés sem. Persze az abortusz az bűn.
Néhány póz sem számít bűnnek (véleményem szerint!) hiszen mi a helyzet akkor, ha például egy mozgáskorlátozott a férj? Természetes, hogy a felesége fog szétterpesztett lábbal a férjére ülni az aktus érdekében. Ez semmi képpen sem bűn!
Más tészta az anális szex és az orális. Az anális szex tisztáltalan bűn és az orális is.
A kezek használata viszont nem hinném, hogy tiltva lennének. Hiszen a simogatás elengedhetetlen rengeteg nőnél, hogy megfelelő hangulatba kerüljönek.
Szóval csak bátran szeretkezzen minden házaspár annyit, amennyi jól esik nekik. És ne szégyeljék megmondani egymásnak, hogy mire vágynak! Ők már egybetartoznak az Úr szemében! Egy test!
12: Ennek a tévhitnek a tisztázása végett ajánlom a Megváltó szex c. film megtekintését.
A youtube-on sajnos nincs fenn maga a film, de Puzsér kritikája ingen. És majdnem olyan jókat mond róla, mint amiket én gondolok a filmről. A létező legbájosabb, életörömmel legtelibb film.:)
És ezt a cikket is olvasd el:
És annak is járj utána, miért nincs benn a Bibliában Jézus tanításainak 98%-a.;)
Az utolsó pár megszólalóhoz csatlakozva: Igen, a házasság (testi-lelki eggyéválás) egy egyházi szentség.
"Jézus mondta: ha a kettőt eggyé teszitek, akkor mentek be a Mennyországba."
11-es vagyok
A latin filmeket nem szeretem. :P
De érdekes a filmnek a története.....
Anális = bűn
Mi??? Az anális a hagyományos...
A keresztény csak egymást csókologatják és elélveznek???
:DDD
Ez lenne a keresztény dugás? :D
14:
,,11-12 nem tud arról, hogy a kereszténységben a szexualitás szent."
Állítom, hogy többet tudok, mint te!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!