Beleszerettem egy Spirituális Sátánista vallásgyakorlóba, de én keresztény vagyok. Mit tegyek?
Akibe beleszerettem egy Spirituális Sátánista, tehát ebből adódóan egy pszichopata vad barom. De én szeretem, imádom, imádom, imádom, és egész nap csak rá gondolok.
Úgyhogy nem igazán tudom, hogy mi legyen.
Olyan a kapcsolatunk, mint Isten és Sátán küzdelme.
Esetleg ezoterikus szempontból valaki segítséget nyújtana nekem, mivel ez egy nem szokványos párkapcsolat lenne, akad itt pszichoanalízist felállító párkapcsolati tereaputa?
Ha ez számít, én vagyok a fiú 25 éves, és Valentin a keresztnevem,
a lány pedig 29 éves és Viktória a keresztneve.
"1. "ebből adódóan egy pszichopata vad barom" - Egy gyakorlott - valóban - keresztény ember nem ítélkezik, pláne nem afelett, akit ennyire szeret"
Kimondja a keresztény az igazságot és amit gondol a világ előtt és nem titkolja ! A kereszténység szerint a sátánisták pszichopaták és barmok intellektuálisan, már ha lehet így nevezni. Pontosan azt mondta, a kérdező amit egy normális ember és egy keresztény is vallana
szedesd le magadról a szerelmi kötést és akkor kitisztul a fejed.
azt nem fogadom el opcónak hogy nincs rajtad ilyen, mert ha az illető az akinek itt beállítod, akkor van rajtad, és te a hálójában vagy.
gyakorlott? talán gyakorló...
De a mondanivalóval egyetértek.
11: mivel jelezték, hogy elfogalmaztam, ezért nem írom, hogy értelmezd a szövegemet, hanem javítok. Akikről te írsz azok nem igaz keresztények, egy igaz keresztény nem ítélkezik mások felett. Mivel parancsolat, hogy ne ítélkezz mások felett. Alap tan. Egy meg nem tértnek egy igaz keresztény max. evangéliumot/örömhírt hirdet neki, elmondja a bizonyságát Istenről, aztán, ha nem kell az illetőnek odébb áll. Keresztények közt is max 3szor lehet figyelmeztetni a testvért, hogy rossz úton jár, de azt sem ítélkezve. Akik így tesznek semmivel sem különben a "farizeusi" jellemektől, akikről lehet tudni, hogy hogyan is vélekedett Jézus.
Kérdező: ha ennyire elmebetegnek tartod azt, akit szeretsz..., akkor engedd el..., a szeretet arról is szól, hogy elengeded az illetőt, ha vmi nem megy. Ahogy írtad ez nem lesz egy működő képes kapcsolat így. Majd találsz egy olyat, akivel fog működni is a kapcsolatotok, fiatal vagy még.
Ha 29 évesen is ilyen hülyeségekben hisz, plusz pszichopata is akkor jobb ha messzire elkerülöd.
Lehetne a világ legjobban kinéző nője is akkor se jönnek össze vele, ha ilyen elmebeteg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!