Hogyan lehet megtéríteni az ezoterikusokat?
Kifejezetten anyukámra gondolok. Rengeteg pénzt elkölt jósnőkre, meg efféle ezós totál non-sense dolgokra úgy, hogy közben elég szegény körülmények között élünk. Legszívesebben összetörném a telefon, amikor meghallom, hogy milyen hülyeségeket tud kérdezni, de általában nem szólok semmit. De már nem bírom sokáig. Kérlek segítsetek! Nagyon nagy bajban vagyunk emiatt, de anyukám nem képes beismerni, sőt, ő más okát látja a bajnak, és persze, hogy jósdától kér segítséget.
Elnézést, ha rossz témába írtam a kérdést, de nem találtam jobb helyet.
A nemedről nem tudunk semmit, kérdező. Mindenesetre férfimód gondolkodsz, és ez baj, mert férfimód akarod meggyőzni anyudat. Logikai úton. A legtöbb nőnek fordítva jár az agya. Még az ok-okozati összefüggéseket is fordítva látják. Például, ha anyudnak Bp-re kellene költöznie, és ott találkozna B.J. öntőmunkással, aki elcsavarná a fejét, azt ő nem úgy fogná, hogy azért találkozhatott B.J.-vel, mert Bp-re költözött, hanem úgy, hogy azért kellett Bp-re költöznie, hogy találkozzon B.J.-vel.
Mi pasik azért állunk két lábbal a földön, mert logikai úton érthető magyarázatot találunk majdnem mindenre. Sajnos érvelni is csak így tudunk, ez pedig a legtöbb nőről lepereg.
" A legtöbb nőnek fordítva jár az agya. Még az ok-okozati összefüggéseket is fordítva látják."
Kétségtelenül vannak, akik kvázi okszerűtlenül gondolkodnak, mindkét nemben, nőknél lehet gyakrabban. Azonban korántsem gondolom, hogy ez általános lenne akár a nőknél.
"Sokat érnek vele."
Ha témánál vagyunk, a tapasztalat azt mutatja, hogy valóban elég sokat!
Pontosan erről beszélek, 15-ös. A nők a megérzéseikre hallgatnak, amik (valljuk be) néha meglepően jól működnek. Senki ne értsen félre! Imádom, és nagy tisztelője vagyok a női nemnek, hisz nagyon megszépítették az eddigi 56 évemet. De ehhez érteni kellett a nyelvükön, és el kellett fogadni, axiómaként kellett kezelni a gondolkodásmódjukat.
És itt, ebben a kérdésben pontosan erről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!