Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy olyan...

Miért van az, hogy olyan férfiakat vonzok be csak, akik nem tetszenek?

Figyelt kérdés

38 éves nő vagyok. Nem volt sok párkapcsolatom, mindössze 3 és évek óta egyedül vagyok. Lennének ugyan jelentkezők, de nem tetszik egyik sem (kifejezetten ellenszenvesek). Illetve aki tetszene, annak én nem tetszem.

Mi annak az oka, hogy nem találok olyan férfit, aki szimpatikus?

2015. júl. 28. 20:40
 1/6 anonim ***** válasza:

Ezernyi oka lehet. Benned, a fejedben, a világban, másban. ........

Ennyiből nehéz mit mondani és tanácsot adni, de kíváncsi lettem mi lehet emögött. Ha gondolod beszéljünk, ha tudok segítek (nem felszedni akarlak)

2015. júl. 28. 20:52
 2/6 anonim ***** válasza:
Ez miért ezotéria?
2015. júl. 28. 20:54
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha van kedved küldhetsz egy képet magadról (csak mert kíváncsi vagyok).
2015. júl. 28. 20:55
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Azért, mert ezeket jelented ki:

"olyan férfiakat vonzok be csak, akik nem tetszenek"

"nem tetszik egyik sem (kifejezetten ellenszenvesek)"

"aki tetszene, annak én nem tetszem."

"nem találok olyan férfit, aki szimpatikus"

2015. júl. 28. 21:18
 5/6 anonim ***** válasza:
63%

Szerintem a gondolkodásoddal vonzod be őket.Valamiért arra van ráállva az agyad hogy a neked nem tetsző férfiak találjanak meg.

Olvass könyveket a pozitív gondolkodásról, illetve a vonzás törvényéről.Olvastam már olyat hogy be lehet vonzani álmaink nőjét/férfiját,volt aki be is vonzotta. Csak pontosan le kell írni róla mindent hogy milyet akarsz és aztán a megfelelő módszerekkel nap mint nap vizualizálni a találkozást és ezt pozitív érzésekkel tarkítani.S hamarosan sor kerül a találkozásra.Olvass és tanulj!Gyakorolj és alkalmazz!

2015. júl. 28. 21:20
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2015. aug. 30. 08:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!