Áthívtak ottalvós bulira, de nem tudják hogy alvajáró vagyok! (? )
Ne aludj ott, menj haza előbb valahogy.
Alváslabort keress fel ezzel a problémáddal.
😢 amugy 12L
De esetleg van erre valami megholdás hoghy ne csináljam? Vagy kötözzenek ki az ágyra?!? :D
Mindenképp szólj a barátnődnek és a szüleinek,hogy ez a helyzet vagy mielőtt lefeküdnétek aludni, menj haza.
A kollégiumi szobatársam is alvajáró volt. Amikor először tapasztaltam, nagyon lesokkolt. Nem tudtam róla. Szerencsére nem volt mindennapos.
Szóval vagy ne aludj ott, vagy készítsd fel őket, főleg hogy erőszakos vagy,ahogy állítod.
akkor ez lesz az igazi buli XD
Igyál sört akkor nem fogsz alvajárni
Egyébként idegi alapon jár az ember alva, erős idegfeszültség vagy gondolatok lehetnek a fejedben
jaj most olvasom, hogy csak 12 vagy akkor ne igyál sört :D
Valami lelki eredetű gond lehet ami éjszaka beszédre és mozgásra késztet
Én is alvajáró voltam évekig: a másik szobába átmentem és néztem a tévét alva, meg kimentem az udvarra és ott álltam a sötétben,és ott ébredtem fel, néha elég horrorisztikus volt
Aztán elmúlt magától, orvossal nem beszéltem a dologról de szerintem idegi alap lehetett akkoriban elég stresszes voltam
XD köszönöm
Egyrebkent szuleim tudnak rola, ok mondtak el nekem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!