Alvajáró vagyok?
Különös az alvajárás.- Amikor kis gyerek voltam a háború után Pesten a lakások-házak zömmel poloskások voltak. Amikor szüleim beköltöztek egy ideig ott aludtak, miközben felújították a lakást, aztán bebútorozták. aztán vittek oda engem is. Soha egyetlen poloskának meglétét nem vették észre.
Viszont engem ezek a vérszívók bárhol leültem vagy aludtam megkerestek, és reggelre az egész testem televolt piros gyulladt fájó hólyaggal-- szinte féltem már lefeküdni is. Szüleim vérét vagy a szomszédokat nem csípték ezek a dögök.
egy nagyon szép heverőt kaptam és kisméretű bútorokat a szobámba. Aztán a félelem alvajárást váltott ki nálam.
Felkeltem, kimentem a konyhába, majd a bejárati ajtót kinyitottam és kint a gangon lefeküdtem a kövezetre.
Ha a szüleim nem olvasnak olyan későig akkor észre se vették volna, hogy télvíz idején kimentem és bizony ott fagyhattam volna meg.
Először kiderült hogy minden kis bútorom ellepték a rovarok azokat elégették. HElyette vaságyat kaptam amit naponta égettek, ne legyen rajta rovar sehol. A vaságyhoz ahol leléptem egy lavor vizet tettek, hogy belelépjek ha alva-járni kezdenék és felébredjek.
S valóban igy az alvajárás megszüntethető volt-- persze attól még mind addig ismétlődött, csak vízbe lépve felébredtem, - amíg ezeket a dög vérszívókat ki nem ciánozták az egész 3 emeletes sok lakásos házból.
ez nem alvajárás,simán nem emlékszel rá.
bezzeg amit tesóm művel,na az alvajárás :D
stégen voltunk horgász,éjjel felkelt,kiment a kisházból,elengedte az összes addig kifogott hala és visszafeküdt aludni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!