Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Meditáció közben (lent)?

Meditáció közben (lent)?

Figyelt kérdés
Tegnap megpróbáltam meditálni,de egy 5perc után olyan érzésem volt mintha lejeb zuhantam volna egy 30 centit, aztán arcokat láttam meg földönkívülieket. Egyszer csak valaki vagy valami megfogta a combom és megijedtem, kinyitottam a szemem, felment a pulzusom is. Mi lehetett ez?

#meditáció #földünklívüli
2015. júl. 16. 08:38
 1/6 A kérdező kommentje:
Vagy asztrális utazás?
2015. júl. 16. 08:42
 2/6 anonim ***** válasza:
Élénk fantázia. Ha nem vagy gyakorlott meditáló, és csak 5 percig meditálsz, semmi extra nem fog történni.
2015. júl. 16. 17:17
 3/6 anonim ***** válasza:

Kedves #2-es. Semmi köze ahhoz, hogy mennyire vagy gyakorlott a meditációban és ha mély tudatállapotba kerülsz, az nem jelenti azt, hogy valaki megfogja a combodat.

Kérdező. Valószínűleg egy asztrál utazás kezdeti részén mehettél keresztül, ahol akár más létformákkal is kapcsolatba kerülhettél. Ezzel szemben lehet, hogy a fizikai testedet más érintette meg (akár egy szellem), amint látta, hogy nem vagy jelen, bár a tudatod még a testedben tartózkodott. Ne ijedj meg ilyenektől. Az első mélyebb (3-4 perces) meditációm során egy Istenséggel találtam szembe magamat. Ha valami ijesztőnek tűnik, próbálj meg nem kizökkenni, mert ártani képtelen, de sok tudáshoz juthatsz, ha a félelmed ellenére képes vagy tovább haladni. (Az emberi tudatod képviseli csak az ismeretlentől való félelmet. Ezt le kell küzdened, hogy közelebb kerülhess a beteljesedésedhez.)

2015. júl. 16. 18:31
 4/6 Thylane14 válasza:

Zenére meditáltál vagy csak simán?

Ha zenére, akkor leírnád a címét?

Ne haragudj hogy nem a kérdésedre attam választ, inkább kérdeztem, de én is szeretnék egy ilyen élményt.

2015. júl. 16. 20:47
 5/6 Thylane14 válasza:
*adtam
2015. júl. 16. 20:47
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem zenére, csak lefeküdtem az ágyra és nem gondoltam semmire.
2015. júl. 17. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!