Mit jelenthet ha relaxáció és meditáció közben elsírom magam?
Figyelt kérdés
2014. júl. 30. 00:12
1/8 anonim válasza:
Hogy alapjáraton feszült vagy. A megkönnyebbülés jön így ki.
2/8 A kérdező kommentje:
De kicsit sme éreztem magamat megkönnyebóltnek sem alatta, sem utána. nikább éreztem mennyire reménytelen és elveszett vagyok a helyzetemben. Végig egy személybe kapaszkodtam, akit elvesztettem.
2014. júl. 30. 00:17
3/8 anonim válasza:
Érzelmileg instabil vagy. Össze kell szedned magad, mert ugyanúgy el fogod sírni magad a munkahelyeden, egy vizsgán, egy új kapcsolat elején, stb...
4/8 anonim válasza:
Ez egyszerű, 2 darab szó: Elsírod magad.
OMG, agyfa*z.
5/8 anonim válasza:
Még ez is jó dolog, mert igy könnyebben fel tudod dolgozni. És ha a rossznak megnyitod magad és nem futsz el előle, elfogadod nem magyarázod akkor elöbb utobb eltünik a rossz, feldolgozod az eseményt és találsz megoldást is.
6/8 anonim válasza:
Azt hogy a keserűségedet fojtod el és ha megszűnnek a gátak előjön
hajrá! Ne hagyd abba!
7/8 nagylzs válasza:
Felfokozott érzelmi állapotot, stimulációt jelent. Az érzelem lehet jó vagy rossz ami miatt előjön, de mindkét esetben valószínű hogy valami rég eltemetett dolog ami így jön felszínre.
8/8 anonim válasza:
Felszakad egy lelki probléma, azért sírsz. Ezzel semmi baj nincs. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!