Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit jelenthet ha relaxáció és...

Mit jelenthet ha relaxáció és meditáció közben elsírom magam?

Figyelt kérdés
2014. júl. 30. 00:12
 1/8 anonim ***** válasza:
Hogy alapjáraton feszült vagy. A megkönnyebbülés jön így ki.
2014. júl. 30. 00:15
 2/8 A kérdező kommentje:
De kicsit sme éreztem magamat megkönnyebóltnek sem alatta, sem utána. nikább éreztem mennyire reménytelen és elveszett vagyok a helyzetemben. Végig egy személybe kapaszkodtam, akit elvesztettem.
2014. júl. 30. 00:17
 3/8 anonim ***** válasza:
Érzelmileg instabil vagy. Össze kell szedned magad, mert ugyanúgy el fogod sírni magad a munkahelyeden, egy vizsgán, egy új kapcsolat elején, stb...
2014. júl. 30. 00:36
 4/8 anonim ***** válasza:
0%

Ez egyszerű, 2 darab szó: Elsírod magad.

OMG, agyfa*z.

2014. júl. 30. 01:32
 5/8 anonim ***** válasza:
Még ez is jó dolog, mert igy könnyebben fel tudod dolgozni. És ha a rossznak megnyitod magad és nem futsz el előle, elfogadod nem magyarázod akkor elöbb utobb eltünik a rossz, feldolgozod az eseményt és találsz megoldást is.
2014. júl. 30. 02:18
 6/8 anonim ***** válasza:

Azt hogy a keserűségedet fojtod el és ha megszűnnek a gátak előjön

hajrá! Ne hagyd abba!

2014. júl. 30. 07:31
 7/8 nagylzs ***** válasza:
Felfokozott érzelmi állapotot, stimulációt jelent. Az érzelem lehet jó vagy rossz ami miatt előjön, de mindkét esetben valószínű hogy valami rég eltemetett dolog ami így jön felszínre.
2014. aug. 2. 23:43
 8/8 anonim ***** válasza:
Felszakad egy lelki probléma, azért sírsz. Ezzel semmi baj nincs. :)
2014. nov. 21. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!