Kicsit elvont kérdés következik:Szerintetek a nevünket mi választjuk meg és leközöljük a szüleinkkel, vagy véletlenül kapjuk?
Figyelt kérdés
Úgy értem a véletlent, hogy a szüleink válasszák meg2015. júl. 12. 23:14
1/8 anonim válasza:
Vannak eléggé idióta nevek melyeket szerintem senki se adna magának. :D Főleg " színesfémgyűjtő " körökben.
2/8 anonim válasza:
Szerintem a szüleink adják nekünk.
Van aki jelentés alapján választ, van aki hangzás alapján, van aki pedig egy kép, személy, nézet vagy bármi más alapján...
A név lényege egyébként az azonosítás/megkülönböztetés funkciót szolgálná. Viszont nem mi választjuk, hanem adják. Amit persze meg lehet változtatni.
A lényeg, hogy nem jelent semmit a név. Nem a név alapján kell megítélni másokat. A névtől nem leszel sem több, sem kevesebb, sem kiválasztott.
Egyébként én elégedett vagyok a nevemmel.
De ha nem is volnék, úgy gondolkodom, hogy belemagyarázzam, hogy különleges vagy miért ezt kaptam stb...
3/8 anonim válasza:
A szülők választják tetszés szerint, de minden névnek van jelentése és az a legtöbb esetben illik az adott személyre. Ha meg a név jelentése valami furcsa, akkor ha túl sok mgh. van benne, abból lehet következtetni már a személyiségre. Attól függ, milyen mgh, vagy msh.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat, mind a kettőtöknek ment a zöld
2015. júl. 12. 23:30
5/8 anonim válasza:
Igen. Te választod magadnak. Ez kapcsolatban áll a szellemeddel, de erről nem tudok túl sokat. Inkább más ágazatokra specializálódtam.
6/8 A kérdező kommentje:
3-nak is, Luciferrel egyet értek, és azzal is,hogy azért valahogy a név jellemez.
2015. júl. 12. 23:31
7/8 anonim válasza:
Nem, a szülők választják, a saját szempontjaik alapján, nekünk semmi közünk hozzá.
8/8 nagylzs válasza:
Szerintem egyik válasz sem helytálló! A szüleink választják meg, de ezt nem lehet véletlennek tekinteni. Nagyon sok esetben konkrét hatás eredménye a választásuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!