Hogy lehet ezt értelmezni?
az út fontosabb, mint a cél
..
Az én utálatos matektermem falán volt egy hasonló idézet, valahogy úgy szólt, hogy "a matematikában talán nem is a megoldás számít, hanem az út, ahogy eljutunk hozzá"
Volt időm eltöprengeni a dolgon, mert minden egyes nap láttam, bizony.
Azt jelenti, hogy amikor utazol, nem csak az számít, hogy megérkezz, hanem az is, hogy körülnézz az utad során, hogy néha meg-megállj pihenni, hogy ne felejts el gyönyörködni a melletted elhaladó tájakban sem.
úgy, hogy ha pl. barátokat keresel, a sok dolog amit együtt végigcsináltok, fontosabb mint hogy végre dicsekedhess hogy szereztél egy barátot, mert az út nélkül csak egy titulus üresen.
ez csak egy példa
kérdés az..hogy ugyanezt elmondhatod, e más dolgokról is. pl pénzkeresés. én pl nem tartom fontosnak a melóban végigunatkozott hosszú órákat, csak hogy a végén megengedhessem magamnak amire vágyom.
nem minden út fontosabb minden célnál. de ha csak mész és nem élvezed az életet, akkor nem is élsz igazán.
Cél - amire vágysz
Út- amin jársz az életben (jó, rossz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!