Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Lehet ilyet csinálni? És hogy...

Lehet ilyet csinálni? És hogy kell?

Figyelt kérdés

Van olyan, hogy valaki egy másik ember fejében tud beszélni? Hallottam ilyenről és szeretném kipróbálni személyes okok miatt. Ahogy hallottam távolról is ugyanúgy lehet, mint testközelből. Aki tud erről valamit, írjon privátban! Megköszönném.

(Negatív kommentek, megnyilvánulások, kötözködők offolják magukat vagy éljék ki magukat máshol.!)

2015. júl. 6. 00:16
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék túl indiszkrét vagy durva lenni, de amúgy orvos látott már?
2015. júl. 7. 23:09
 12/14 anonim ***** válasza:

Milyen? Fül-orr-gégész?

Aki másnak árt, nem érdemli meg, hogy megértsék, ha nem önvédelem volt.

Akkor az értelmes réteg szolgálná a bolondokat és az értelmes réteg szenvedne.

A debil ne bontakozzon ki...! Vagy van abszolút erkölcs, vagy mindenki a magáét akarja. És nyilván nem a debilekét kell érvényesíteni. Amit magadnak sem kívánsz mással se tedd!

Min változtathatna egy orvos? Receptet adna mások fejében a turizásra vagy meg megtanítana befogni a szám? Vagy csak besértődtél?

2015. júl. 7. 23:41
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
Azt hiszed gondolom, hogy nem tudom hogy működik a világ. Vagy csak nem érted minek válaszolok? Téged mit zavar, ha megkapod az igazságot másoktól? Csak hogy nem fogod. De vajon miért? Én nem egy veszekedő rokon vagyok.
2015. júl. 7. 23:45
 14/14 A kérdező kommentje:
ha zavarna az igazság, már rég nem lennék sehol. ahogy mondtam, megtanultam nyitni és zárni.. "egyik fülemen be, másikon ki" de téged viszont egyáltalán nem értelek.. volt hozzád hasonló beszéd- és vitapartnerem egyaránt, nem mondom néha kifinomult szókinccsel beszélsz. de nem tudom. fura vagy. minden értelemben. na ezt a részét mellőzöm a beszélgetésnek vagy akármi is most ez mindenféle okokból.
2015. júl. 8. 00:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!