Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Lehet ilyet csinálni? És hogy...

Lehet ilyet csinálni? És hogy kell?

Figyelt kérdés

Van olyan, hogy valaki egy másik ember fejében tud beszélni? Hallottam ilyenről és szeretném kipróbálni személyes okok miatt. Ahogy hallottam távolról is ugyanúgy lehet, mint testközelből. Aki tud erről valamit, írjon privátban! Megköszönném.

(Negatív kommentek, megnyilvánulások, kötözködők offolják magukat vagy éljék ki magukat máshol.!)

2015. júl. 6. 00:16
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
62%
Ha volna sem mondanánk el, mert a hatalom nem kerülhet a csőcselék kezébe. Nem rád gondoltam.
2015. júl. 6. 01:15
 2/14 anonim ***** válasza:
76%
A hangok érzékelésére a fül a megfelelő szerv, nem tudod kikerülni.
2015. júl. 6. 06:55
 3/14 anonim ***** válasza:
Luc, mit értesz csőcselék alatt?
2015. júl. 6. 12:16
 4/14 anonim ***** válasza:

A söpredéket, a legalja szinteket:)

Olyan egyéneket, akik visszaélnek a hatalmukkal. Jellemzően primitív világnézettel és gondolkodással rendelkeznek.

Nem a racionalitás jellemzi őket, nincs önkontrolljuk.

De a lényeg, hogy károsak másokra.

Sok egoista ember fordítaná a saját javára. A csőcselék pedig más kárára téveszmékre és butaságra alapozva.

Vagy velejéig romlott, bigott, fanatikus dmber vagy primitív.

2015. júl. 6. 12:31
 5/14 anonim ***** válasza:
Egyébként sem játék.
2015. júl. 6. 12:32
 6/14 anonim ***** válasza:
Amúgy hülyeség de nekem mindig az olyan hulladék jut eszembe vagy hús cafatok a szemét dombon, amik már semmire sem jók. A romlotz moslék.
2015. júl. 6. 12:38
 7/14 Ozmium42 ***** válasza:
Lehet ilyet csinálni? Aki szerint nem, az ne válaszoljon.
2015. júl. 6. 17:28
 8/14 A kérdező kommentje:

Már most kedves Lucifer, honnan tudod, hogy én miért szeretném tudni? És nem is ismersz, nem tudod, hogy milyen vagyok. Tegyük fel, hogy esetleg ezt a kérdést egy lelki sérült ember teszi fel. És esetleg magára veszi, mert attól, hogy odaírod: "nem rád gondoltam." neki eshet rosszul. Esetleg a mondatok, amit írtál,lehet, hogy esteleg rosszul érik az illetőt. Válogasd meg a szavaidat, mert másnak akár az életét teheted tönkre így. Az enyémet nem, mert már megtanultam levegőnek nézni az ilyesféle hogy is mondjam szennyet, ami esetleg másban kárt tehet.

Másrészt, kértem, hogy a negatívok offolják magukat, mert ezekhez sem hangulatom, sem időm, sem energiám nincs. Néhány emberbe szorulhatna már valami értelem, hogy az ilyen kérést felfogják. És ha már a felfogásnál tartunk,az utolsó válaszadóval maximálisan egyetértve, miszerint: "Lehet ilyet csinálni? Aki szerint nem, az ne válaszoljon." kértem, hogy aki erről tud valamit, az írjon privátban. Aki tudott, írt. Köszönöm. A többiek meg pihenjeknek. Olvassanak KÖNYVET, hátha egy kis intelligencia, szövegértés ragad valamennyitekre.

2015. júl. 7. 16:01
 9/14 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! Bocsánatot kérek ha bántó volt számodra, amit írtam.

A beteg emberek nem igazán érdekelnek. Illetve sajnálom őket, de attól még elmondom ami gondolok.

Ha megbántom őket, akkor beszéljük meg egymással hogy mi volt a baj, ha az illető meg szó nélkül halállistára vesz, a csőcselék kategóriába kerül.

Valóban nem tudhatom ki vagy, de akárki lehetsz.

Ez sem célozgatás.

Boldog, szép, szeretetben gazdag életet neked!

2015. júl. 7. 16:10
 10/14 anonim ***** válasza:

Egyébként beteg sorozatgyilkosokra, pedofil rablókra, emberkereskedőkre, terroristákra, másokat nyomorba dönteni akaró korcsokra gondoltam. stb.

Meg bevallom néhány spirituális sátánista is a fejemben volt amikor megfogalmaztam.

2015. júl. 7. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!