Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Tényleg létezik őrangyal, aki...

Tényleg létezik őrangyal, aki vigyáz ránk életünk során? És ha igen, akkor igaz, hogy mindig velünk van?

Figyelt kérdés

2015. júl. 2. 10:51
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
8-as: miért kellene mindig mindenre magyarázatot keresni/adni? Valamiben csak egyszerűen hinni kell. Mellesleg, ha mindenkinek lenne őrangyala, és mindig mindenkit megmentene a haláltól, akkor mindenki örökké élne. Most gondold végig, ha mindenki örökké él, az emberek pedig szaporodnak és szaporodnak, akkor mi történne a Földdel? Különben is, szerintem az angyalok azért mindennel nem tudnak szembeszállni. Lehet, hogy csak az egyszerűen kiküszöbölhető baleseteket akadályozzák meg, útmutatást adnak, ilyesmi. Meg szerintem nincs mindenkinek őrangyala, lehet, hogy csak annak van, aki hisz benne, vagy aki megérdemli.
2015. júl. 2. 13:50
 12/19 anonim ***** válasza:
Tehát létezik-e egy embernél magasztosabb teremtmény, amiből van annyi, amennyi, de mindenkinek jut egy, és ez a teremtmény az egész létezését arra áldozza, hogy a kijelölt embert pátyolgassa? Nem igazán. Segítőket hívhatsz magad mellé, de olyan, ami állandóan veled lenne és őrködne alaphelyzetben nincs.
2015. júl. 2. 15:56
 13/19 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs ilyesmi.Amúgy érdekes elképzelni hogy valami suttyó (bocsánat)c.gánynak vagy valami sorozatgyilkosnak van őrangyala,és ott áll mellette...szerintem nincs őrangyal.
2015. júl. 2. 18:08
 14/19 anonim válasza:
76%
Én igen is hiszek benne, és úgy gondolom hogy nekem van,nagyon sokszor halhattam volna már meg, persze ez nem azt jelenti hogy örökké fogok élni, csak még nem végeztem el a feladatom a Földön.
2015. júl. 2. 18:10
 15/19 anonim ***** válasza:
57%

Mivel még nem adta meg senki a teljes választ, megpróbálkozom én vele: létezik őrangyal, tudsz kommunikálni is vele, mindenkinek van legalább egy.

Hogyan lehet ez, akkor netán x milliárd őrangyal van, minden ember mellé egy?

Nem. A helyzet az, hogy amikor leszületsz, a lelked "kapacitásának" (nem tudom jobban kifejezni) csak egy bizonyos mértékét csatlakoztatod a testruhához (nem is lenne lehetőség az összeset), a többi "ott ül a kispadon" az átjáróban és próbál a céljaidnak megfelelően terelgetni.

Az őrangyal nem fogja a fejed felett lehulló zongorát megállítani, nem üti le a rablógyilkost, ha éppen téged nézett ki a sötét utcán, egyszerűen úgy terelget, hogy ne kerülj ilyen szituációba, ha nincs vele dolgod.

Ez alap, az élet nevű szórakoztató csomag része, ennyi segítség "jár".

Az őrangyalokat nem a Bibliában megjelenő szárnyas kardos pajzsos szuper katonaként kell elképzelni, azok Jehova csicskái voltak, magas ívben tojtak az emberekre. Ahogy Jehova is, de ez mellékes.

Azért van, hogy az őrangyal önzetlenül végig melletted áll, mert lényegében a közvetlen részed. Meditációs technikákkal kapcsolatba is tudsz lépni vele. Sok sikert!

2015. júl. 2. 18:54
 16/19 anonim ***** válasza:
Én csak azt tudom hogy az angyalok is esznek babot...
2015. júl. 2. 19:43
 17/19 anonim ***** válasza:
46%
Az én őrangyalom is Béla. Szereti a kolbaszt, a vidéki kocsmákat, és a bojlerekkel való kereskedést. Ő a GYIK egységes őrangyala, és a reptoidok ellen küzd erősítve az ellenállást.
2015. júl. 2. 19:55
 18/19 cskrisztian válasza:
0%
létezik örangyal és lelkek ajándékba kapták de ,2012 december 25 ota meg lettek fosztva tölük mivel megkapták fenevad pecsétjét ami a lélek hiányát jelenti ha többet akkarsz tenni bánd meg büneid és szerez szentelt vizet [link]
2015. júl. 2. 21:07
 19/19 anonim ***** válasza:
Letezik, de nem vigyaz hanem terel.
2015. júl. 3. 06:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!