Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Volt már valakinek olyan,...

Volt már valakinek olyan, hogy nem mert aludni?

Figyelt kérdés
Nem tudom mi van velem, 2 napja rettegek az alvástól.. szinte fóbiám van tőle. És ma se aludtam egész éjjel. :( Még mindig szenvedek. Fáradt vagyok, álmos, kimerült, már felkelni sincs erőm, de nem merek elaludni... ötletek? :/ Ittam már citromfű teát is..
2015. júl. 2. 10:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"...mert régi sebeket téptünk fel (szorongásos bajaim miatt terápiázok)..."

Tehát szorongásodat régi sebek feltépésével szünteti meg terapeutád és te csodálkozol, hogy mégsem tudsz aludni?

2015. júl. 2. 16:11
 12/17 A kérdező kommentje:
Feltépjük a sebeket, aztán rendbe tesszük azokat a dolgokat... először rosszabb, aztán javul. Több ismerősömön segített már, nem hülye ember...
2015. júl. 2. 18:15
 13/17 A kérdező kommentje:
Aludtam 3 órát.
2015. júl. 2. 18:15
 14/17 Missi_Key ***** válasza:

igen fel kell tépni, de aztán egyből fel is dolgozni.

ha nem hosszú a story, akkor szépen gondold végig elejétől a végéig. ne hagyd félbe csak mert rossz és ne hagyj ki részeket.

ezt addig ismételgesd amég fel nem fogod hogy már elmúlt.

aztán úgyis belealszol ha feldolgoztad.

2015. júl. 2. 18:19
 15/17 anonim ***** válasza:

Elég gyakran előfordul, hogy nem merek elaludni.

Igaz, csak éjszakai vezetés közben.

2015. júl. 3. 05:45
 16/17 Dragon Bolt válasza:
Ha az lenne a problémád, hogy nem TUDSZ aludi, akkor lehetne azzal magyarázni, hogy valaki azt álmodja, hogy ébren vagy. De mivel nem MERSZ aludni, ez azt jelentheti, hogy nem érzed biztonságban magad. Ha így van, akkor ha van kulcsod a szobához, akkor inkább zárd be éjszakára, és ne veszítsd el a kulcsot.
2015. júl. 4. 13:48
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Csak ideglenes volt.. mert kezd enyhülni.
2015. júl. 5. 00:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!