Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Volt már valakinek olyan,...

Volt már valakinek olyan, hogy nem mert aludni?

Figyelt kérdés
Nem tudom mi van velem, 2 napja rettegek az alvástól.. szinte fóbiám van tőle. És ma se aludtam egész éjjel. :( Még mindig szenvedek. Fáradt vagyok, álmos, kimerült, már felkelni sincs erőm, de nem merek elaludni... ötletek? :/ Ittam már citromfű teát is..
2015. júl. 2. 10:02
1 2
 1/17 anonim válasza:
én aludni tudok,csak nehezem alszok el,de végül a fáradság győz. bebeszélek magamnak dolgokat.este pl a takaró a combomon magától lejjebb zuhant 1-2 centivel,és olyan érzés volt,mintha valaki megsimogatott volna. vagy pl. ilyen nagy dobozos tv-nk van,aminek szokása hogy kikapcsolás után kattog. attól is szoktam félni.vagy hogy valaki figyel,ez nem tudom miért van.tudom hogy senki nincs a szobámban rajtam kívül,mégis fura érzés
2015. júl. 2. 10:12
 2/17 anonim ***** válasza:
Marijuana fogyasztás.
2015. júl. 2. 10:16
 3/17 anonim válasza:
a mai világban ilyen árak mellett? :D
2015. júl. 2. 10:27
 4/17 anonim ***** válasza:

Szerintem a citromfűt most hanyagold egy picit. Inkább magnéziumot szedj valami B vitamin komplexel és kálciummal. Illetve mozogj egy kicsit.

Mitől félsz?

2015. júl. 2. 10:56
 5/17 anonim ***** válasza:

Feküdj be a kádba forró vízbe 15 perc. Olyan forró legyen amit még pont el tudsz viselni.

Aztán alapos hideg zuhany. Aztán ezt 2x 3x ismét.

2015. júl. 2. 12:12
 6/17 anonim ***** válasza:

#5 folyt

aztán lefekvés az ágyban...

2015. júl. 2. 12:13
 7/17 A kérdező kommentje:
Szedek B-vitamint is. Mozgok is sokat.. most egyféle lelki tréning résztvevője vagyok és azt mondta a terapeuta, hogy normális, mert régi sebeket téptünk fel (szorongásos bajaim miatt terápiázok) és elvileg még jó is, ha most ez a hatás, majd elmúlik.. hát mindegy. fekszek csukott szemekkel aztán majd valami alvás szerűséget csak produkálok.
2015. júl. 2. 12:42
 8/17 A kérdező kommentje:
Már alig vagyok magamnál, szóval ha sokat nem is, 1-2 órát tuti bealszok.
2015. júl. 2. 12:44
 9/17 anonim ***** válasza:

Ne délután aludj, mert akkor este nem tudsz...

A B vitamint pedig ne adagold túl.

Vannak készítmények, amik kevés folyadékkal javasolják, de azért eleget kell inni.

2015. júl. 2. 12:59
 10/17 A kérdező kommentje:
Iszok eleget. Nem tudok felkelni sem a kimerültségtől.. :/
2015. júl. 2. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!