Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi lesz majd a halál után?

Mi lesz majd a halál után?

Figyelt kérdés

Most főleg azokra gondolok, akik úgy hiszik, hogy semmi. Gondolom mindenki szokott elalvás előtt vagy zuhany közben ilyesmiken filózni. Szóval ti el tudjátok képzelni azt az állapotot, amikor nem léteztek? Mármint úgy igazán belegondolni, beleérezni abba a (nem létező) helyzetbe. Annyira "fura" érzés, szinte bizsergett a fejem.

Kíváncsi lennék, hogy erről kinek milyen érzése vagy gondolata van.

2015. jún. 28. 23:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
93%
a halál előtt a tudatunk a semmiből jött létre, ez miért ne történhetne meg még egyszer, miután semmivé vált?
2015. jún. 29. 07:23
 12/16 anonim ***** válasza:

Érdekes téma ez...Jó válaszok érkeztek, annak idején én is sokat gondolkodtam ezen, mostanában már nem annyira. Inkább elfogadtam, hogy nem lesz semmi utána, még ha nehéz is elképzelni. Tényleg fura belegondolni. De hát pont azért, mert most itt vagyunk. Lehetett volna úgy is, hogy nem. Én abba is bele szoktam gondolni, hogy milyen csoda, hogy egyáltalán létezünk, és átélhetjük mindazt, amit. És emiatt is tűnik annyira lehetetlennek, hogy csak úgy vége szakad.

De egyébként az egy érdekes dolog, hogy amikor minden véget ér, mármint az egész világegyetem, és újra kezdődik az egész, állítólag az idő is, akkor mi is új tudatra ébredhetünk?

2015. jún. 29. 09:13
 13/16 anonim ***** válasza:

Fényesség és öröm, nevetés.

Vagy sötétség, bánat , kesergés

2015. jún. 30. 21:52
 14/16 anonim ***** válasza:

12.

ha megnézzük az egész élet egy körforgás. Az élet azért létezhet itt a földön ilyen sokáig mert körforgásban van minden. Valaminek a vége, valaminek a kezdetét jelenti

2015. jún. 30. 22:19
 15/16 anonim válasza:
Véleményem szerin a halál után nincs semmi, semmiből leszünk semmivé válunk. A vallásokban a hit a lényeg hogy mindennek az ellenkezőjét gondoljuk. Én ezt vallom de lehet nincs így.
2015. júl. 2. 08:57
 16/16 anonim válasza:

A válaszok eléggé elszomorítottak.Én hívő vagyok és hiszem,hogy a halálunk után vagy a mennybe vagy a pokolba kerülünk, ki ki ahogy élte az életét és megérdemli. Jézus értünk halt meg, megváltott minket, hogy elnyerhessük az örökéletet, szerintetek van-e ennél önzetlenebb szeretet. Ez nem mese, ez a valóság. Sokszor néztem halálközeli élményes videókat. Pár ember esete tényleg nagyon meghatott. Például volt egy olyan nő,aki egész életében vak volt, meghalt, s látott mindent, igen a színeket is, s az orvosok sem értették. Vagy pl volt szintén egy nő, aki több nap után(!) ébredt fel a halálbók egy hullaházban. Elmondta, hogy ő is a mennyben volt, találkozott Istennel, az orvosok nem értették, kész csodának tartották az egészet, s ja kifelejtettem, miután felébredt a halálból ez a nő, "mennyei illat" áradt belőle, ugyanis,ahogy elmondta, egy csodálatos mezőn volt, olyan illatokkal és színekkel, amit itt a földön nem is ismerünk, az ember, aki a hullaházban volt akkor, s szinte sokkot kapott, hogy egy halott életre kelt, ő is elmondta, hogy vmi csodálatos illat áradt belőle, s hogy ez megmagyarázhatatlan, kész csoda.

Többet is tudnék elmondani, de az már tényleg nagyon sok lenne, sőt a pokolban is nagyon sokan voltak, ők is elmondták a történetüket, s azt is, hogy Isten mentette meg őket az örök szenvedéstől, s hogy megtértek, keresztények lettek.

Meg szerintem nem csak itt mutatkozik meg Isten léte, hanem a mindennapjainkban is jelen van, Istenem nekem mennyiszer segített, mikor imádkoztam hozzá.

Emberek(!) Itt a fölfön dől el örök létünk, vagy menny vagy pokol, még választharunk, ez mind csak tőlünk függ. Sokan írják azt, hogy ezekre nincs bizonyíték, szerintem pedig van: a Biblia, a hihetetlen, s megmagyarázhatatlan csodákkal teli beszámolók. Nemrég egy ateista orvos is azt gondolta, hogy csak az agyunk játszik velünk a halálunk után, de egy baleset érte, meghalt, de miután visszajött, kijelentette: van mennyország- értitek mondta ő a korábban ateista agysebész(!), ő aki mindent az agyműködésünlnek tudott be.

Isten áldjon benneteket!

2015. júl. 15. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!