Hogyan kell vissza menni az időben lelkileg?
Figyelt kérdés
Tehát nem, hogy a testem kerüljön vissza teszem azt, hogy 1770-be, vagy ilyesmi, hanem csak, hogy tisztán emlékezzek, arra, hogy 2004-ben mit csináltam, tehát tudom, hogy mit, de nem emlékszem minden egyes részletére, hogyan kéne meditálni, hogy vissza jussak? :(2015. jún. 27. 10:07
1/5 anonim válasza:
Tisztelt Kérdező!
Jól értem a kérdést, hogy hibernálni akarod magadat?! (Ezt nem bántásnak szánom, komolyan kérdezem...)
2/5 A kérdező kommentje:
Nem hibernálni, hanem egy kicsit meditálni, amivel tisztábban látnám a múltat.
2015. jún. 27. 11:24
3/5 schocko válasza:
Berugsz vagy szívsz valamit...de ha ha igazából szeretnél visszaemlékezni a dolokra, akkor keress hozzájuk tárgyakat, filmeket, embereket, helyszíneket, úgy össze tudod rakni...
5/5 Kim Bo Mao válasza:
Keresd meg a legközelebbi emlékedet onnan és idézd fel magadban. Lehunyt szemmel próbáld elképzelni mit éreztél akkor, mit hallottál, láttál stb. Ha ez megvan akkor indulj el lassan úgy, hogy közben élesen látod ami körülötted van. Ha elmosódik akkor lassíts. Próbáld ezt elalvás előtt fekve. Ez kicsit olyan mint a meditálás, csak ezzel "barangolhatsz" az emlékeidben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!