Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hisztek a különleges kristályo...

Hisztek a különleges kristályok pszichológiai, fizikai, lelki, stb. hatásaiban? Például: Fekete Onix, és még sok más.

Figyelt kérdés
Vajon tényleg van hatásuk ezeknek a köveknek?

2015. jún. 23. 12:33
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Nos privát üzenetet írtam mert nem szerettem volna vitatkozni nyilvánosan. Kötekedünk? Oké. Most lesüllyedek a te szintedre. Mit nem értesz az alatt hogy: Én nem arra voltam kiváncsi hogy milyen lesz tőle a pénztárcám, hanem arra, hogy vajon van hatásuk ezeknek a kövecskéknek. A másik dolog meg az, hogy engem abszolút nem zavar ha valakinek más a véleménye mint nekem, hát éppen ezért írtam ki a kérdést, hogy lássam ki hogy vélekedik ezekről a dolgokról. De te, elkezdtél olyan dolgokról írni amit nem kérdeztem. Szóval külön köszönet azoknak a személyeknek akik normális választ tudtak adni és elmondták az ásványokról a véleményüket. A többihez nincs több szavam ugyanis nem nagyon van amit reagálnom a gyerekes válaszaikra, mint pl: "meg lehet őket fogni".
2015. jún. 23. 16:02
 12/26 Shai-Hulud ***** válasza:
58%

Na, beindult a parasztvakítás...

Kövek, és bolygóállások.

Nem orvosok kellenek ebbe az országba, hanem asztrológusok.

:DDD

2015. jún. 23. 16:07
 13/26 A kérdező kommentje:
Na tessék :)) Nem tudom mit keresnek ezen az oldalon ilyen emberek akik nem a kérdéssel kapcsolatosan adnak normális választ, hanem valami véleményt osztanak meg olyan dologról ami nem válasz a kérdésre. Ha poénkodni akarsz mert épp ma a vicces bugyikádat vetted fel, akkor lépj másik oldalra ahol az a lényeg :) puszika
2015. jún. 23. 16:11
 14/26 anonim ***** válasza:

"Nos privát üzenetet írtam mert nem szerettem volna vitatkozni nyilvánosan."

Sunyin jobb?!

"Kötekedünk?"

Én nem, esetleg Te!

"Most lesüllyedek a te szintedre."

Üdv! Hogy tetszik felénk?

"Mit nem értesz az alatt hogy: Én nem arra voltam kiváncsi hogy milyen lesz tőle a pénztárcám, hanem arra, hogy vajon van hatásuk ezeknek a kövecskéknek."

Néma értő olvasás. Véleményem szerint nincs más hatás, mint az, hogy kevesebb lesz a pénze(d) azáltal, ha megveszed vagy annak aki megveszi. Elég szájbarágós volt, megértetted?

"A másik dolog meg az, hogy engem abszolút nem zavar ha valakinek más a véleménye mint nekem, hát éppen ezért írtam ki a kérdést, hogy lássam ki hogy vélekedik ezekről a dolgokról. De te, elkezdtél olyan dolgokról írni amit nem kérdeztem."

Olyan dolgot írtam ami neked nem tetszik. A véleményemet.

"Szóval külön köszönet azoknak a személyeknek akik normális választ tudtak adni és elmondták az ásványokról a véleményüket. A többihez nincs több szavam ugyanis nem nagyon van amit reagálnom a gyerekes válaszaikra, mint pl: "meg lehet őket fogni".""

Az én olvasatomban ez így szól:

Külön köszönet azoknak akik leírták a véleményemet! A többieket meg nem is akartam megkérdezni!

2015. jún. 23. 16:14
 15/26 A kérdező kommentje:
Na jó, most már te tudod jobban hogy én mire gondolok vagy én tudom jobban? Mert úgy látom te azt hiszed hogy jobban tudod. El vagy tévedve szívem. Nem az a bajom hogy valakinek más a véleménye, hanem az, hogy valaki nem azt írja meg amit kérdeztem. De látom nem érted, túl magas lehet neked, szegényke. Én ezt nem folytatom, értelmetlen magyarázkodnom neked, kaptam normális választ is szerencsére, szóval neked is puszika meg minden, szép napot ;)
2015. jún. 23. 16:18
 16/26 A kérdező kommentje:
Ohm na meg a másik, nem a sunyiságról van szó, ugyanis most is kb fél világ előtt vitatkozunk a semmin, csak tudod szeretem ha valakivel gondom van azt vele oldom meg és nem mindenki előtt
2015. jún. 23. 16:19
 17/26 Ozmium42 ***** válasza:
79%
Semmilyen olyan hatásuk nincs, mint amire gondolsz.
2015. jún. 23. 16:23
 18/26 anonim ***** válasza:
13%

# 9

"Nem vártam privát választ, én sem privátban válaszoltam."

Természetesen semmi gond, ha nem akarsz egy privát üzenetre válaszolni - pusztán lehetőség egy ilyen fórumon, nem pedig kötelesség, vagy elvárható gesztus.

De ha magadtól nem érzed, hogy nem etikus a nyílt fórumra kimásolni azt, amit személyre szólóan csak te kaptál privát üzenetként, vagy ez neked a szubjektív kategória, mint a netikett íratlan szabálya, akkor érdemes tudnod, hogy a weboldal felhasználói szabályzatát is megszegted vele.

3. / Tilos

(d) .............., privát üzenet, vagy e-mail részletet elhelyezni, még az érintett beleegyezésével sem, ...

Persze, csak megsértődik, ha nem a szája íze szerinti a válasz.

Az én fogalmaim szerint az, ha azt írja, hogy "feltűnt nekem is hogy meg lehet fogni", illetve "Nem arra voltam kíváncsi, hogy szerinted milyen lesz tőle a pénztárcám.", az messze nem a sértődés kategória, hanem egy egy kulturáltan megfogalmazott kritikai észrevétel - de ez nyilván szubjektív dolog, mindenki azt lát mögé, vagy azt olvas ki a sorok mögül, amit akar.

"Ezt nem én írtam! De meg lehet őket fogni és szerintem ez is egy válasz és egy vélemény. Meg még igaz is!

Akkor ezúton elnézést kérek tőled, amiért ezt is idéztem, ezek szerint tévesen és elhamarkodottan feltételezve az egy perc különbséggel, és egyaránt 71 %-os hozzászólótól született válaszokról, hogy egy és ugyanazon hozzászóló fogalmazta meg őket.

"meg hogy pénzbe kerülnek (ha történetesen nem ajándékba kapod, mint ő)" Nem írta a kérdésben!

Valóban nem, de ettől függetlenül szerintem te is tudod, hogy a kérdése egyrészt nem erre vonatkozott, másrészt minden bizonnyal nem újdonság a számára, hogy az ásványok vásárlásának vannak anyagi vonzatai.

"Tehát továbbra is igaz az, hogy a nem a Te és T.Kérdező szája íze szerinti válasz az "irreleváns"!"

Annál érthetőbben másodszor sem tudnám megfogalmazni, ahogy először igyekeztem, de ez szerintem nem szájíz kérdése (igazából teljesen lényegtelen, de a hozzászólásomból azt sem derül ki, hogy én tulajdonítanék-e nekik bármilyen hatást), hanem az, hogy nem a kövek "pszichológiai, fizikai, lelki" hatásaira vonatkozott, amit írtál.

De természetesen elfogadom, hogy te úgy érzed, hogy ilyen formában megfogalmazva - a pénztárcára vonatkozó megjegyzéssel - jobban, még egyértelműbben átmegy az az üzenet számára a hozzászólásodból, hogy az ásványoknak szerinted nincsen semmiféle olyan hatása, amit egyesek nekik tulajdonítanak.

2015. jún. 23. 16:31
 19/26 anonim ***** válasza:

"Na jó, most már te tudod jobban hogy én mire gondolok vagy én tudom jobban?"

Nem akarom kibogozni mi van a gondolataidban, baromi nagy itt a káosz!

"Mert úgy látom te azt hiszed hogy jobban tudod."

Nem hiszek semmiben. Főleg nem kavicsokban. A placebo mindenre jó.

"El vagy tévedve szívem."

Ne kezdd el a testrészeket emlegetni, mert még valami "csúnyát" fogsz mondani!

"Nem az a bajom hogy valakinek más a véleménye, hanem az, hogy valaki nem azt írja meg amit kérdeztem."

Most akkor mi van?

"De látom nem érted, túl magas lehet neked, szegényke. Én ezt nem folytatom, értelmetlen magyarázkodnom neked, kaptam normális választ is szerencsére,"

Ezek szerint tetszettek a válaszaid?

"szóval neked is puszika meg minden, szép napot ;)"

Köszi! Neked is!

2015. jún. 23. 16:31
 20/26 anonim ***** válasza:

"(d) ......, privát üzenet, vagy e-mail részletet elhelyezni, még az érintett beleegyezésével sem, ... "

Ezt nem tudtam! Elnézést kérek érte! A nevét természetesen meg sem fordult a fejemben kiírni!

"Akkor ezúton elnézést kérek tőled, amiért ezt is idéztem, ezek szerint tévesen és elhamarkodottan feltételezve az egy perc különbséggel, és egyaránt 71 %-os hozzászólótól született válaszokról, hogy egy és ugyanazon hozzászóló fogalmazta meg őket."

Ne kérj elnézést nem történt semmi. Sosem nézem a százalékot ilyen esetben, pont ezért.

"De természetesen elfogadom, hogy te úgy érzed, hogy ilyen formában megfogalmazva - a pénztárcára vonatkozó megjegyzéssel - jobban, még egyértelműbben átmegy az az üzenet számára a hozzászólásodból, hogy az ásványoknak szerinted nincsen semmiféle olyan hatása, amit egyesek nekik tulajdonítanak."

Köszönöm, hogy a T.Kérdező számára is "emészthető" formába öntötted!

2015. jún. 23. 16:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!