Tisztánérző vagyok, vagy csak hülye? :S
Eddig még sosem gondoltam erre, de most interneten böngészve akadtam rá ezekre a tisztánerző, tisztánlátó, tisztántudó képességekre.
A tisztánérző képességről olvasva, nagyon elgondolkodtam, mert olyanokat írtak hogy a tisztánérzők mélyen átérzik mások érzéseit, és átveszik terheiket. Vagy gyakran úgy érzik figyeli őket valaki vagy valami, pedig nincs ott semmi. "Rezgésekkel" érzékelik a környezetből áradó érzéseket.
Azért gondolkodtam el rajta, mert én gyakran érzem azt hogy követ engem valaki, és hogy figyel valaki, akár az utcán ha egyedül sétálok, vagy a házamban ha a folyosón megyek végig, mégsincs ott senki. Lehet csak paranoiás vagyok.
Egy másik dolog pedig, hogy sokszor megéreztem már ha a barátnőim lelkét nyomta valami, és mosolygott de láttam rajta hogy fáj neki. A körülöttem lévő emberekre eddig nem figyeltem hogy mit éreznek, csak a számomra fontosakra figyeltem, de azt hiszem valahogy felnyîlt a szemem és most meg fogok próbálni fgyelni az emberekre.
A "rezgések" érzékelésével kapcsolatban fogalmam sincs, de előfordul hogy ha nyugalomban érzem magam akkor pár pillanatokra csiklandozó érzést érzek a testem különböző részein, mint pl.: az ujjam hegyén, majd a lábamon, aztán az arcomon, és fura érzések.
Szerintem hülye vagyok, de a véleményeteket kérném erről. Vagy esetleg egy szakértő véleményét ha idetalál az én kérdésemre.
A helyesírási hibákért bocsánatot kérek. Előre is köszi a válaszokat.
Ezt úgy hívják, hogy empátia, beleérző képesség. Szép dolog, de nem rendkívüli és természetfeletti. Szóval ezért érzed más fájdalmát, még ha titkolja is, stb.
A többi, amit írtál, nettó hülyeség. Bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!