Tisztánérző vagyok, vagy csak hülye? :S
Eddig még sosem gondoltam erre, de most interneten böngészve akadtam rá ezekre a tisztánerző, tisztánlátó, tisztántudó képességekre.
A tisztánérző képességről olvasva, nagyon elgondolkodtam, mert olyanokat írtak hogy a tisztánérzők mélyen átérzik mások érzéseit, és átveszik terheiket. Vagy gyakran úgy érzik figyeli őket valaki vagy valami, pedig nincs ott semmi. "Rezgésekkel" érzékelik a környezetből áradó érzéseket.
Azért gondolkodtam el rajta, mert én gyakran érzem azt hogy követ engem valaki, és hogy figyel valaki, akár az utcán ha egyedül sétálok, vagy a házamban ha a folyosón megyek végig, mégsincs ott senki. Lehet csak paranoiás vagyok.
Egy másik dolog pedig, hogy sokszor megéreztem már ha a barátnőim lelkét nyomta valami, és mosolygott de láttam rajta hogy fáj neki. A körülöttem lévő emberekre eddig nem figyeltem hogy mit éreznek, csak a számomra fontosakra figyeltem, de azt hiszem valahogy felnyîlt a szemem és most meg fogok próbálni fgyelni az emberekre.
A "rezgések" érzékelésével kapcsolatban fogalmam sincs, de előfordul hogy ha nyugalomban érzem magam akkor pár pillanatokra csiklandozó érzést érzek a testem különböző részein, mint pl.: az ujjam hegyén, majd a lábamon, aztán az arcomon, és fura érzések.
Szerintem hülye vagyok, de a véleményeteket kérném erről. Vagy esetleg egy szakértő véleményét ha idetalál az én kérdésemre.
A helyesírási hibákért bocsánatot kérek. Előre is köszi a válaszokat.
Hogy tetszik ez a zene?
Nem megbántani akartalak, kérdező. Tudod, az ilyen ezos baromságokban azt a mindenkiben élő vágyat akarják meglovagolni, hogy te különleges vagy. Olyan képességnek vagy a birtokában, ami a többiek fölé emel téged. Valóban mindenki különleges, mindenki egyéniség, de a világegyetem törvényei mindenkire ugyanúgy vonatkoznak. Próbálhatod elfelejteni őket, de attól még léteznek. Egyik ilyen törvény az evolúció.Tudom, vallásosként nehéz elfogadni, de próbáld meg. És akkor felmerül a kérdés, hogy ugyan milyen céllal hozna létre ilyen képességet az evolúció. De akár az isten szemszögéből is kérdezheted ezt. Mire lenne jó? Segíti ez a túlélést? Segíti a szaporodást?
Gyakran érzed úgy, hogy követ valaki? Gyermekkorban mindenki így érez. A legtöbbünknél elmúlik. Megérzed, ha a barátnőid lelkét nyomja valami? Ehhez nem kell különleges képesség. Az emberi viselkedésminta egységes. Minden emberre érvényes, ahogy a kutyák viselkedésmintája is érvényes a kutyákra. Ebben pedig vannak árulkodó jelek. Testbeszédről biztosan hallottál már. Vagy a szem, amiből minden kiolvasható. Szóval mindenre megvan a racionális magyarázat, semmiféle különleges erő hatalmában nem kell lenni ezekhez.
Tisztán érző vagyok! De nem érzem azt, hogy egyfolytában figyelnek. (A szomszéd néniről nem érzem, hanem tudom,hogy egyfolytában azt csinálja...)
Eszem ágában nincs más terheit átvenni,de a felém irányuló érzéseket/érzelmek érzem. Ezen képességem és egy általam kifejlesztetett technika segítségével érzelmi/pszichés problémákon viszonylag hatékonyan tudok segíteni.
A tisztán érzés, amúgy mindenkinek a képessége csak ki kell fejleszteni. A te eseted nem tűnik tisztán érzésnek.
Teljesen átlagos dolgokat látsz meg, amiket mások is.
Bárki felismerheti, ha a másik ,,lelkét" nyomja valami.
Nagyon sok ember átérző, vagy csak úgy tesz.
A válasz: hülye vagy!
Menj el asztrológushoz.
Egyébként a tisztán érzés képessége a leggyakoribb, az összes többi alapja(tisztán látás, hallás, tudás stb), lehet fejleszteni. Figyelj továbbra is, például, ha minden ok nélkül kimelegszelés vagy fázni keszdesz/libabőrös leszel. Az előbbi angyali jelenlét, az utóbbi hamis angyali élmény.
Anyukám barátnője asztrológus, és anyukám ő is tanulja:)
Egy Tisztán érző
19:
Tisztánérzés helyett szerintem te menj elsőnek megtanulni helyesen fogalmazni és írni!
Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!