Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Tisztánérző vagyok, vagy csak...

Tisztánérző vagyok, vagy csak hülye? :S

Figyelt kérdés

Eddig még sosem gondoltam erre, de most interneten böngészve akadtam rá ezekre a tisztánerző, tisztánlátó, tisztántudó képességekre.

A tisztánérző képességről olvasva, nagyon elgondolkodtam, mert olyanokat írtak hogy a tisztánérzők mélyen átérzik mások érzéseit, és átveszik terheiket. Vagy gyakran úgy érzik figyeli őket valaki vagy valami, pedig nincs ott semmi. "Rezgésekkel" érzékelik a környezetből áradó érzéseket.

Azért gondolkodtam el rajta, mert én gyakran érzem azt hogy követ engem valaki, és hogy figyel valaki, akár az utcán ha egyedül sétálok, vagy a házamban ha a folyosón megyek végig, mégsincs ott senki. Lehet csak paranoiás vagyok.

Egy másik dolog pedig, hogy sokszor megéreztem már ha a barátnőim lelkét nyomta valami, és mosolygott de láttam rajta hogy fáj neki. A körülöttem lévő emberekre eddig nem figyeltem hogy mit éreznek, csak a számomra fontosakra figyeltem, de azt hiszem valahogy felnyîlt a szemem és most meg fogok próbálni fgyelni az emberekre.

A "rezgések" érzékelésével kapcsolatban fogalmam sincs, de előfordul hogy ha nyugalomban érzem magam akkor pár pillanatokra csiklandozó érzést érzek a testem különböző részein, mint pl.: az ujjam hegyén, majd a lábamon, aztán az arcomon, és fura érzések.

Szerintem hülye vagyok, de a véleményeteket kérném erről. Vagy esetleg egy szakértő véleményét ha idetalál az én kérdésemre.

A helyesírási hibákért bocsánatot kérek. Előre is köszi a válaszokat.

2015. jan. 24. 22:58
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
2015. jan. 24. 23:54
 12/21 A kérdező kommentje:
Ez egy fogyatékos zene 😂😂
2015. jan. 25. 00:01
 13/21 anonim ***** válasza:
Mit jelent az neked, hogy fogyatékos?
2015. jan. 25. 00:02
 14/21 anonim ***** válasza:
Precízen beszélj, kérlek :P
2015. jan. 25. 00:03
 15/21 anonim ***** válasza:
88%

Nem megbántani akartalak, kérdező. Tudod, az ilyen ezos baromságokban azt a mindenkiben élő vágyat akarják meglovagolni, hogy te különleges vagy. Olyan képességnek vagy a birtokában, ami a többiek fölé emel téged. Valóban mindenki különleges, mindenki egyéniség, de a világegyetem törvényei mindenkire ugyanúgy vonatkoznak. Próbálhatod elfelejteni őket, de attól még léteznek. Egyik ilyen törvény az evolúció.Tudom, vallásosként nehéz elfogadni, de próbáld meg. És akkor felmerül a kérdés, hogy ugyan milyen céllal hozna létre ilyen képességet az evolúció. De akár az isten szemszögéből is kérdezheted ezt. Mire lenne jó? Segíti ez a túlélést? Segíti a szaporodást?

Gyakran érzed úgy, hogy követ valaki? Gyermekkorban mindenki így érez. A legtöbbünknél elmúlik. Megérzed, ha a barátnőid lelkét nyomja valami? Ehhez nem kell különleges képesség. Az emberi viselkedésminta egységes. Minden emberre érvényes, ahogy a kutyák viselkedésmintája is érvényes a kutyákra. Ebben pedig vannak árulkodó jelek. Testbeszédről biztosan hallottál már. Vagy a szem, amiből minden kiolvasható. Szóval mindenre megvan a racionális magyarázat, semmiféle különleges erő hatalmában nem kell lenni ezekhez.

2015. jan. 25. 09:25
 16/21 anonim ***** válasza:
54%

Tisztán érző vagyok! De nem érzem azt, hogy egyfolytában figyelnek. (A szomszéd néniről nem érzem, hanem tudom,hogy egyfolytában azt csinálja...)

Eszem ágában nincs más terheit átvenni,de a felém irányuló érzéseket/érzelmek érzem. Ezen képességem és egy általam kifejlesztetett technika segítségével érzelmi/pszichés problémákon viszonylag hatékonyan tudok segíteni.

A tisztán érzés, amúgy mindenkinek a képessége csak ki kell fejleszteni. A te eseted nem tűnik tisztán érzésnek.

2015. jan. 25. 09:46
 17/21 anonim ***** válasza:

Teljesen átlagos dolgokat látsz meg, amiket mások is.

Bárki felismerheti, ha a másik ,,lelkét" nyomja valami.

Nagyon sok ember átérző, vagy csak úgy tesz.

A válasz: hülye vagy!

2015. jan. 26. 16:03
 18/21 anonim válasza:
Akkor én is tisztánlátó vagyok! éljen még 1 képességgel több! minden kképességemet lecserélném arra hogy nem üldözzenek a démonok
2015. ápr. 12. 22:48
 19/21 anonim ***** válasza:
63%

Menj el asztrológushoz.

Egyébként a tisztán érzés képessége a leggyakoribb, az összes többi alapja(tisztán látás, hallás, tudás stb), lehet fejleszteni. Figyelj továbbra is, például, ha minden ok nélkül kimelegszelés vagy fázni keszdesz/libabőrös leszel. Az előbbi angyali jelenlét, az utóbbi hamis angyali élmény.

Anyukám barátnője asztrológus, és anyukám ő is tanulja:)

Egy Tisztán érző

2015. júl. 10. 15:49
 20/21 anonim ***** válasza:

19:

Tisztánérzés helyett szerintem te menj elsőnek megtanulni helyesen fogalmazni és írni!

Köszönöm.

2015. júl. 10. 20:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!