Miket tennél meg, ha tudnád,24 óra van még hátra az életedből?
Figyelt kérdés
Vannak dolgok, amiket nem merünk megtenni életünk során, mert félünk. Viszont ha előre tudnánk, mi fog történni, bevállalnánk mindent, hiszen később már nem lenne tétje.
Kíváncsi vagyok, ki mit csinálna.
2015. jún. 19. 22:09
11/13 anonim válasza:
Így sincs tétje, ha 1× meg fogsz halni, nem? #YOLO
12/13 anonim válasza:
Megölnék mindenkit, aki ránézésre ellenszenves, utána meg közölném a pasival, aki bejön nekem, hogy le akarok vele feküdni.
(tényleg csak akkor tenném meg ezeket a dolgokat, ha 1000%-ra tudnám, hogy tényleg csak 24 órám van az életből!)
13/13 anonim válasza:
Ha ezt tudnám, elhatároznám öngyi szándékom.
Ám, mielőtt megtenném, gondolkodnék: ha meg lehet tenni, akkor nem igaz, hogy van még hátra 24 órám az életből!
Ha viszont nem igaz tudomásom, akkor mifenének lennék öngyi?
.
Következik ebből: nem hinném el és élném életem lehetőség szerint még évekig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!