Miket tennél meg, ha tudnád,24 óra van még hátra az életedből?
Figyelt kérdés
Vannak dolgok, amiket nem merünk megtenni életünk során, mert félünk. Viszont ha előre tudnánk, mi fog történni, bevállalnánk mindent, hiszen később már nem lenne tétje.
Kíváncsi vagyok, ki mit csinálna.
2015. jún. 19. 22:09
1/13 A kérdező kommentje:
Én elmondanám egy személynek, hogy mindennél jobban szeretem. (Egyébként nem teszem meg, mert semmi esélyem nála..)
2015. jún. 19. 22:12
2/13 anonim válasza:
Elbúcsúznék azoktól, akik számítanak. Bocsánatot kérnék azoktól, akiket megbánthattam. Rendezném a gondolataimat. Sétálnék egyet a naplementében. Felkészülnék.
3/13 anonim válasza:
Meztelenül végigszaladnék a városon. :D
4/13 anonim válasza:
Mit tennél, ha tudnád, hogy testi halálod után a lelked tovább él? Ugyanis ez a valóság!
5/13 Missi_Key válasza:
nekiállnák megoldani hogy ne haljak meg.
6/13 anonim válasza:
Nem hinném el. Egyébként meg körülménytől függ.
Öngyilkosnak lenne jó lenni, de az életről eszementek miatt biztos nem mondanék le.
7/13 anonim válasza:
"Én elmondanám egy személynek, hogy mindennél jobban szeretem. "
Ha megérdemli, akkor tettekkel is ki lehet fejezni.
8/13 anonim válasza:
9/13 A kérdező kommentje:
#7: az a helyzet, hogy már próbáltam tettekkel is, de nem változtatott semmit..
2015. jún. 20. 06:25
10/13 anonim válasza:
24 óra alatt sok mindent lehet még tenni. A világot is meg lehet menteni párszor, lásd Jack Bauer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!