Dubstep-el lehet szellemet űzni?
Figyelt kérdés
2015. jún. 17. 13:09
12/15 anonim válasza:
Hülyeséggel is el lehet. Én például még egy szellemmel sem találkoztam.
14/15 anonim válasza:
Nyomd ne Justin Bieber-Baby cimű számát.
Ha ez nem, akkor semmi sem segít az elűzésre.
15/15 neved neved neved válasza:
Még a 14-es szigetfesztiválon Subways koncertről sétáltam haza, még a szigeten találkoztam egy punk szellemmel. Eleinte kicsit ideges volt de miután megkínáltam a tablettás borommal és elszívott egy rakétát barátságosabb lett. Onnan tudom hogy szellem volt mert a hiedelemmel ellentétben megmutatta a személyigazolványát. Eldumáltam vele egy ideig de hirtelen megszólalt a háttérben a Rock & Roll Queen a Subwaystől na abban a pillanatban köddé vált. Az tuti hogy azzal a számmal működik, nem tudom hogy dubstep-el működik e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!