Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A testből való kilépésnek mik...

KAMUI kérdése:

A testből való kilépésnek mik az előnyei vagy a hátrányai? És mik az adott lépések hozzá? (Negatív beszűkült látáskörű emberek válaszára nem vagyok vevő köszönöm)

Figyelt kérdés
2015. jún. 11. 01:09
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
54%
Nem joker. A klinikai halál állapotában nem úgy lépsz ki a testedből(nem is kötelezően lépsz ki), mint egy indukált OOBE alatt. Előbbinél sokkszerűen történik a dolog, a kapcsolat a testtel csak részben szakad meg, az is erőszakkal, a fizikai érzékszervek ún. éteri mása még jelen van a testen kívül lévő tudat körül. Közelebb áll az érzékelhető világhoz, mint a nem érzékelhetőhöz. (a világ nem másik dimenzió, vagy túlvilág, hanem a világ nem látható része ebben az esetben). Az indukált OOBE célja az érzékszervek hátrahagyása, tisztán az érzelmi tartományba fókuszálva a tudatot. Ebben az esetben az éteri más nem hagyja el a testet, csak a tudat azon része, ami mentes a fizikai érzékektől.
2015. jún. 11. 13:41
 32/44 anonim ***** válasza:
23%

#33 Értelek, el is tudnám fogadni, ha nem hitről lenne szó, és úgy hiszem, hogy az érzékszervek közt tartoznak az érzelmek is.

#31 Nem vagyok notórius se hazudozó, viszont nem is mondom, hogy higgy nekem, de azt elmondanám, hogy akkoriban kezdtem ezzel a témával foglalkozni, mert úgy gondoltam nemsokára meg fogok halni elkezdtem foglalkozni ezekkel, és úgy gondolom egy idő után igen jártas is lettem, ami a témát illeti. Nem csak az ezotériában, hanem más témákban is.

2015. jún. 11. 14:09
 33/44 anonim ***** válasza:
Az érzelmek és gondolatok is érzékszervek, de nem feltétlen kötődnek a fizikai testhez. Az érzelmek kiváltanak kémiai reakciókat a testben, és kezdetleges, zavaros érzelmeket elő lehet állítani hormonok segítségével, de egészen más élmény lesz. Itt vetődik fel a kérdés, hogy az érzelem indukál e kémiai változást, hogy a test is tudjon reagálni az ember változására. A gondolatok már jóval nehezebb eset... Az ezósok is gyakran abba a tévedésbe esnek(én is évekig meg voltam győződve erről), hogy az embernek több teste van, amelyek szétválaszthatók. Valójában az ember egy egész, látható, és nem látható szférában is, amely felfelé, és lefelé is közvetít ingereket, és hatásokat. A tudat testen kívül fókuszálása sem választja szét ezeket a részeket, csak a tudat nem a testen belül azonosítja magát. Az összeköttetés mindig megmarad a testtel.
2015. jún. 11. 14:17
 34/44 anonim ***** válasza:
24%
#35 Ez kicsit bonyolultabb annál, hogy erre teljes körű magyarázatot tudja adni, de ebből nem az következik, hogy bármi olyasmit kéne feltételezni, amire gondolsz, csupán nem ismerjük eléggé a testünket.
2015. jún. 11. 14:29
 35/44 anonim ***** válasza:
79%
Ez is igaz. Nem ismerjük a testünket. De ettől még létezik. Ugyanígy feltételezhető a finomabb "szervek" és érzékek léte is, mert ugyan jelenleg nem értjük, attól még túl gyakoriak a hozzájuk köthető jelenségek, hogy ignorálhatóak legyenek. Persze nem kell hinni benne. A hitet csak olyasmire érdemes irányítani, aminek a létezéséről nem győződhetünk meg. Viszont feltételezhető, és kutatható, közvetett módszerekkel, az eredményeken keresztül. Ha magát az "érzékszervet", vagy valamilyen finomabb "testrészt" az által vizsgálsz, hogy a működését megfigyeled, már egy fokkal közelebb vagy a megfejtéshez.
2015. jún. 11. 14:36
 36/44 anonim ***** válasza:

joker koma!

neked ma ez nem megy!

rossz napot választottál itt trollkodni, már ízekre szedtek:)

2015. jún. 11. 15:52
 37/44 anonim ***** válasza:
0%
Pedig neki van igaza, lévén semmilyen bizonyíték nincs rá hogy ne csupán hallucináció lenne ez a kilépős marhaság...
2015. jún. 11. 15:55
 38/44 anonim ***** válasza:
40%
Nem az a cél, hogy bárki bárkit szétszedjen. Hanem hogy feltételezzünk dolgokat. Hallucinációval, és képzelgéssel nem magyarázható minden jelenség. És a jelen tudománnyal sem. Ez nem azt jelenti, hogy a jelenségek maguk nem léteznek, sem azt, hogy a tudomány baromság. Egyszerűen csak még nem sikerült eltalálni a megfelelő megközelítést.
2015. jún. 11. 16:17
 39/44 anonim ***** válasza:

#13 [link]

Bumm már el is hasaltál. Nem tartott sokáig.

2015. jún. 11. 16:25
 40/44 anonim ***** válasza:
Nincs bizonyítási kényszerem. A kézzel fogható bizonyíték neked kell. Nekem elegendő, hogy feltételezem. Ha majd kísérletezek a dologgal, akkor fog érdekelni a tényleges bizonyítás.
2015. jún. 11. 16:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!