A testből való kilépésnek mik az előnyei vagy a hátrányai? És mik az adott lépések hozzá? (Negatív beszűkült látáskörű emberek válaszára nem vagyok vevő köszönöm)
8-as Joker 2.0! A lélek és a test két külön dolog! A lélek -megfelelően mély meditációkor- ki tud lépni a testből. Ez bizonyítja azt, hogy létezik lélek, amely láthatatlan, mert a lélek egy másik dimenzióban élő és létező entitás.
Te önmagad vagy a tested, így nem tudsz kilépni saját magadból!
13-as, még ennyi, hogy nyugodtan utána tudsz járni a "lélek nevű áltudományos halandzsának", a saját magad útján, empirikus módszerekkel. Miért hinnéd el, amit bárki leír, ha magad is utánajárhatsz? Szuper, nem?
Ja, csak az a bökkenő, hogy a tudományod korlátozza a látásmódodat, csak azzal vagy hajlandó foglalkozni, ami szerinted "tudományos". Én nem mondom, hogy a tudomány ne lenne jó dolog, de ha valaki csak a jelenlegi tudomány határai közé szorítja a látókörét, az nem a tudomány fejlődését okozza. A tudomány ugyanis határtalan kellene, hogy legyen, ha nem, akkor az nem egy fejlődő tendencia. Így ti csak a tudomány potyautasai vagytok...
Mi a tudat? Sokkal egyszerűbb a válasz, mint képzelnénk. Az 5 fizikai érzékszerv, és a fizikai érzékek tapasztalatának a logikai kiértékelése. Ez a tudat. Nem kevesebb és nem több. Ugyanis létezik bennünk egy memória is. A memória az a tudattalannak a része. Hogy bizonyítsuk, felteszünk egy kérdést: emlékeztek-e arra, hogy mit reggeliztetek ma? Biztos emlékeztek. De ha feltesszük azt a kérdést, hogy mondjuk 2013. május 8.-án mit reggeliztetek, nem létezik ember, aki meg tudja mondani.
De mélyhipnózis állapotban bele tudunk menni a saját személyes tudattalanunkba, és meg tudjuk találni azt az információt, ami ott van, ami az a bizonyos 2013. május 8.-i reggeliről. És olyankor szuggesztióban csak annyit tud az ember, hogy most ott ülhet ezen a dátumon, a reggeliző asztalnál, élvezi az ízeket, és azt mondjuk neki, hogy nézzen körül, mit lát az asztalon. Precízen, pontosan elmondja!
Esetismertetés: Volt egy ember, aki páncélszekrények kereskedésével foglalkozott, és az egyik kis házi páncélszekrénybe betette a kulcsot, hogy el ne vesszen. Egy rossz mozdulattal becsapta az ajtaját, és azzal a páncélszekrény gyakorlatilag meghalt, mert kinyitni nem lehetett, a nyitókód meg rajta volt a kulcson. Az illető elment egy hipnoterapeutához, aki módosult tudatállapotba vitte, visszavitte időben arra az időpontra, amikor ő éppen kezelte a páncélszekrényt, és még a kezében volt a kulcs. Megnézte a kulcsot, és mondta egymás után a kódszámokat, a hipnoterapeuta pedig felírta. Éber állapotban odaadta a felírt számokat, az illető visszament a céghez, és ki tudta nyitni a páncélszekrényt a felírt kóddal.
mortymr: megértem, hogy neked ezek a tapasztalataid, de amíg számomra nincs erre hiteles megcáfolhatatlan bizonyíték, addig nem tudom elfogadni ezt a szemléletet, és úgy tudom, hogy a hidegháború idején tett kísérletek mind kudarcba fulladtak.
#11 Nem értek veled egyet, mert ha a testből kilépés csupán egy meditáción múlik, akkor nekem ellenben miért nem sikerül kilépnem a testemből? Vagy az olyan kutatók miért nem értek el eddig sikereket, akik ezzel a témával foglalkoztak?
18-as Joker 2.0! Neked fogalmad sincs, mi a meditáció! Nemhogy gyakorolnád! Tájékozódj, hogy mi valójában a lélek kilépése a testből!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!