A testből való kilépésnek mik az előnyei vagy a
hátrányai? És mik az adott lépések hozzá? (Negatív
beszűkült látáskörű emberek válaszára nem vagyok
vevő köszönöm)
Na és hogy bizonyítsa mégis bárki is, hogy kilépett a testéből? Hozzon szuvenírt? Az utazás lényege, hogy úgy tapasztalja meg valaki a világot, ahogy fizikai érzékszervekkel nem tudná. Elmondhatja mit látott, de az mind olyasmi, amit fizikai érzékszervekkel nem foghatsz fel. Ha valaki meg is tenné a szemed előtt, te akkor is maximum azt mondanád, hogy egy ideig mozdulatlanul feküdt, aztán hazudott valamit. Egy materialistának nem lehet bebizonyítani hogy ez létezik, szóval ezt kérni csak kötekedés, feszültségkeltés.
2015. jún. 11. 11:53
23/44 anonim válasza:
#19 Honnan tudod, hogy nincs fogalmam a meditációról? Tudom, hogy mit jelent kilépni a testből, de nem látom semmi alapját.
#21 Amit linkeltél, csak metaforikusan tudom értelmezni.
#22 Nem kell, hogy szuvenírt hozzál, de kísérletekkel valamennyire bizonyítható lenne, ha körül tudnád írni, amit előzőleg nem láthattál, csak miután kiléptél a testedből. Persze ehhez megfelelő körülményekre lenne szükség, mert egy szobában történt kísérlet szerintem nem lehet elég hiteles, mert ugyebár előzőleg láthattad, és bár nem vettél róla tudomást tudat alatt még emlékezhetsz rá.
2015. jún. 11. 12:25
24/44 anonim válasza:
23-as Joker 2.0!
Meséld már el, te hogy szoktál meditálni? :D
2015. jún. 11. 12:54
25/44 anonim válasza:
OOBE alatt, ha magad indukálod, és nem pl halálközeli élmény, akkor elég keveset észlelsz a szobából, mivel ahhoz fizikai érzékszervek kellenének. A kísérlethez olyan elemeket kellene elhelyezni, amik erős érzelmeket, és gondolatokat bocsátanak ki, olyan állapotban azok láthatók.
2015. jún. 11. 13:02
26/44 anonim válasza:
23-as Joker 2.0! Most olvasod, hogy mit is írjál a meditációról? :D
2015. jún. 11. 13:05
27/44 anonim válasza:
#25 Inkább nem részletezném, mert igen szégyenlős vagyok, ami ezt illeti.
2015. jún. 11. 13:06
28/44 anonim válasza:
#26 Nekem volt halálközeli élményem, de azokat az agyi aktivitás tudható be. Kiskoromban szívbeteg is voltam úgyhogy elég közel álltam a halálhoz, de mégsem léptem ki a testemből. Egyébként most cáfoltál rá arra, hogy az ember, amikor kilép a testéből nem érzékeli a fizikai világot, nincs fizikai érzekszerve, akkor ezek szerint, ami ezzel kapcsolatos mind belemagyarázás?
2015. jún. 11. 13:20
29/44 anonim válasza:
30-as Joker! Te egy notórius hazudozó és troll vagy, aki ezért kapja a fizetését!
2015. jún. 11. 13:24
30/44 anonim válasza:
Az előző válaszomat rosszul írtam, és az oxigénhiányos állapotot is elfelejtettem oda írni, de mostmár mindegy.
#29 Nem vallottam be semmit, de ha annyira kíváncsi vagy hasonló meditációkat végeztem körülbelül 12-13 éves lehettem, akkoriban sokat olvastam róla, és magam is ki akartam próbálni ezeket, mielőtt megmurdelek, mert ugyebár úgy volt, hogy meg fogok halni, de egy másik szív segített rajtam. Viszont ez kellemetlenül érint, és szégyellem, hogy ilyen ostoba voltam. [link]
Nem tudom hogy vagytok ezzel, de szerintem sok a paradox ennél a témánál, még a nagyon jártasak sincsenek sok mindennel tisztában.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!