Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Tegnap amikor mosogattam...

Doi423 kérdése:

Tegnap amikor mosogattam (többi lent)?

Figyelt kérdés
2x hallottam a nevem , hogy valaki kiabálja.Utána a mamám kiment szólni neki hogy hogyha " annyira látni akarod akkor menj fel". nahh , én eléggé antiszociális vagyok,és amikor meghallottam hogy a mamám mit mond, akkor rögtön befutottam a szobába hogy el tudjak bújni, de a tesóm sorozatot nézett , ezért elzavart. a következő pillanatban kinéztem az ablakon , és konkrétan azt hallottam hogy becsapódik egy kocsi ajtó és elhajt. utána lementem a mamámhoz, hogy megkérdezzem ki keresett engem, de azt mondta, hogy ki se ment egész nap , mert el van törve a lába, alig tud menni.mi történhetett?ennyire dús a fantáziám vagy mi?

2015. máj. 29. 20:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Túl sok csokoládét eszel.
2015. máj. 29. 20:59
 2/14 A kérdező kommentje:
nem szeretem a csokit.csak vicceltem .de az eset történtekor sem ettem csokit , sem előtte.
2015. máj. 29. 21:02
 3/14 anonim ***** válasza:

Ez furcsa.

Hallucináció.

2015. máj. 29. 21:18
 4/14 anonim ***** válasza:

Vagy dús fantázia,

vagy gagyi szer...

2015. máj. 29. 21:23
 5/14 anonim ***** válasza:
Jó gyógyszert vettél be reggel ugye?
2015. máj. 29. 21:26
 6/14 anonim ***** válasza:
75%
Szóval akkor hallotad hogy kiabláltam... Akkor mért nem jöttél ki? A mosogatás fontosabb volt mint én? elhajtottam a kocsival mert nem jöttél ki és ideges voltam... te szemét!
2015. máj. 29. 21:35
 7/14 anonim ***** válasza:
Miért akartál elbújni?
2015. máj. 29. 23:07
 8/14 Missi_Key ***** válasza:

most mi a fura?

hogy valaki keresett, vagy hogy a mamád kinn volt?

2015. máj. 30. 00:44
 9/14 anonim ***** válasza:

Ez jó kérdés Lucifer.

Miért akart elbújni?

2015. máj. 30. 10:59
 10/14 anonim ***** válasza:
Lucifer, lehet fél valakitől a kérdező. Ki tudja, lehet valami hívatlan vendéget várt....
2015. máj. 30. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!