Létezik olyan hogy valaki meg álmodja a lottószámokat?
Figyelt kérdés
2015. máj. 28. 15:13
11/13 anonim válasza:
Na látjátok, ördögnek köszönhetően lett 1425Ft, de érdekes mód hatodik szám a 90-es is megjelent, de nem hittem neki sajnos.
12/13 anonim válasza:
Nem álmodsz nekem is egy kettest? Még sosem volt : (
13/13 anonim válasza:
Nem hiszem el, hogy valaki nem nyert még a lottón. Én nekem vagy 15 alkalommal volt hármasom húsz év alatt. Kettesem meg több, mint százszor. Majdnem annyit nyertem, mint költöttem. Ha álmodok róla, írom.(Maximum egy szelvényt veszek hetente) Szerintem, ha sorsunkban nincs meg a telitalálat, nem lehet megálmodni, viszont eseményeket sokszor megálmodok. 2018-ra például háborút Magyarországnak.
5-ös lottónál 1:44 arány a kettesre és 1:1231 a hármashoz. Skandiávnál ugyanez 1:29 és 1:424
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!