Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Veletek volt már olyan hogy (...

Doi423 kérdése:

Veletek volt már olyan hogy ( többi lent )?

Figyelt kérdés
egyedül voltatok egy szobában és valami/valaki árnyékát láttátok , de úgy hogy annak nem volt eredete? velem 1x volt , és akkor én is egyedül voltam a szobában és kb. a szobám sarkában megjelent egy tök nagy dínó árnyék , (úgy nézett ki mint egy játék dínó) és kb. 10 másodpercenként elkezdett járni egyhelyben . mamám totál hülyének nézett , hogy mi bajom van , de a szobám sarka előtt semmi nem volt , és még az öcsém sem volt a szobában , hogy az ő dínójának az árnyékátt láthattam volna.
2015. máj. 28. 14:55
 1/4 Crudius válasza:
Nálam többször is előfordult, hogy egy elsuhanó árnyékot láttam a szemem sarkából. Teljes tekintettel még nem figyeltem meg, de érzékelem hogy valami elmozdult. Még nem jöttem rá, hogy mi okozza.
2015. máj. 28. 15:20
 2/4 anonim ***** válasza:
Árnyék?!! hm.... Az Zed volt, az árnyék mestere
2015. máj. 28. 16:15
 3/4 A kérdező kommentje:
Ki a halál az a zed?
2015. máj. 28. 17:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Biztos valami rovar mászkált a lámpán annak szokott lenni olyan hülye alakja.
2015. máj. 28. 22:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!