Sokszor hangokat hallok, de legtöbbször bevillannak képek, árnyak. Kevésbé zavaró már, nem okoznak gondokat hétköznapokban. Akikek vannak hasonló élményei, mit tapasztalnak?
Drága kérdező, elég sok mindent mondtam már magamról ígyis, de azért annál értelmesebb vagyok egy kicsit, hogy ki guglizzál :)
Mi volna, ha inkább a spiritualitásnál maradnánk?
Várom a képet :P
Na hogy lebuktam :DDD Szakadok...
Legalább tudom, hogy teljesen nem vagy hülye.
Szerintem külsőről is ennyit akkor facebook miatt.
Mit töltögessek fel, hogy tudd, hova kell kihívni a zubbonyosokat?
Nem:)
Ha látsz valami jelet vagy az árnyékot, azt kapd le és küld át....Vagy csak poén volt?
Ha gondolod gondolj rám alvásnál, én meg gondolok majd rád és meglátjuk mi lesz.
Ismerősök ezért nem tudják, hogy most van ez a stiklim vagy sem, mert szeretek viccelni.
Testbeszédből is jó vagyok, nem szívesen füllentenek nekem, mert mindig mondják, hogy üveges lesz a szemem. ???
Nem sokszor drogoztam(növény), de mások is ugyanígy látják ezeket, monoton dobszó is segít(5-6 óra folyamatos) és ugyanúgy látnak kint nem létező állatokat, flasheket(villanások, szimbólumok).
Na..az a különbség, hogy én ezek nélkül is tudom.
Először motor zaja a kocsiban is monoton zajra emlékeztet, visszajuttat.
Maga a nap mozgásának is van olyan ciklusa, aminek segítségével ugyanebbe az állapotba jutok.
Személyesen beszélgetek valakivel sok mindent megérzek, auralátás megfelelő állapotban pár óra alatt elsajátíthatóak.
Ezek igazi dolgok, viszont nehezen tudom kikapcsolni. Megjelentek szellemek és a saját kísérőm is, aki mindig velem van, erősebben foghatóak a jelek.
Ez mindig ott lappangott velem gyerekkorom óta. Temetésen, tudom, hol van a hozzátartozóm, mert látom és érzem. Mindenki aki nyitott, ez működhet.
Van amikor én is szeretek viccelni :)
De általában úgy szoktam, hogy világít a történetről, hogy nem gondolom komolyan, vagy megmondom utána, hogy csak vicceltem (bár van amikor elmegyek a rákérdezésig).
Ez az üveges szemes dolog, elég érdekes...egyszerre ijesztő és vonzó.
Én azért nem szoktam hazudni, mert utálok és úgy érzem, hogy képtelen vagyok rá. Viszont szépíteni annál inkább tudok.
Droghoz még nem volt szerencsém, pedig a hallucinogének kipróbálása 1 kört megérne.
Viszont senkit sem támogatok a drogozásban, sőt inkább lebeszélnék róla mindenkit, ha tehetném. (és nem az örömök miatt, hanem a károk miatt).
Sok szernek van amúgy napokkal később jelentkező flashback hatása állítólag és a legrosszabb, ha nem házi készítményt használ az illető, hanem valami trutyit.
Azok közül, amit írtál egyedül a szellemes dolgot nem tudom elhinni. De miért mondanád, ha nem így volna?
Remélem egyszer én is megtapasztalom. Ma azt álmodtam, hogy meg kell szöknöm valahonnan és trükkel sikerült is. Utána meg azt, hogy valami szellem lény van az utcán, kutyára, hüllőre hasonló és haza kell jutnom.
Egy esernyő volt nálam fegyvernek. Szerencsére nem futottunk össze és sikerült haza mennem :D
De pár napja is azt álmodtam, hogy szellemektől szökök meg trükkel. (csak ha már szóba hoztad a témát).
Ja igen és az alvásról.
Ha nem munka miatt éjszakázól, az tényleg nem normális. Tudom, nincs jogom beleszólni és én is szoktam meg szeretek éjszaka élni.
De hosszútávon fizikai fájdalmat is okozott már alváshiány. Nem beszélve arról, hogy valószínűleg ülsz. Ami sem a gerincnek, sem a keringésednek, sem a szemednek nem jó.
Nem szeretném, ha gondjaid volnának belőle. Aludni meg olyan kellemes és felüdítő. (evés, ivás, szellőztetés után).
5775, bár nem tudom hogy mire írtad a 4 számot.
Ne pocsékold rám a drága erődet, nem jó...
Szép álmokat, puszi:)
Akkor lottózni sem fogok.
Én azt álmodtam, hogy Luciferrel szeretkezek...üdv, egy 62 éves szőrös pasi vagyok vagy sem? :)
1. Nekem kicsi, éles körvonalú vibrációk vannak a szemem közepén, csukott szemmel lehet látni és mindig ott vannak. Ritkán egy pillanatra lehet benne látni valami rácsos, szabályos szerkezetet is. Ez régen nagyobb volt, volt hogy szinesen világitott de egyébként átlátszó, sőt volt olyan is, hogy kiterjedt a perifériára és nagy [...]-t láttam a csempén meg mindenhol, ilyen művészi szuperbonyolult éles mintázat volt.
2. Elalvás elött szoktak lenni képek, fényes villanások, de árnyak, hangok sosem. Ez azóta van igy, mióta régen sokat gyakoroltam az asztrálutazást, és azóta ritkán, véletlenül is összejön.
3. Nem olyan régóta kezdődött, néha egy időre (több napra) előjön egy szinlátás, ez is a szemem közepén van és megszinezi a dolgokat. Volt piros, rózsaszin és fehér, mindegyik kicsit különbözik (itt leirtakat kivéve) de már egy jóideje csak fehér jött elő, ez foltokban megszinezi a fehér betüket, vagy a fekete betük hátterét. A lila még az emberek arcát és tárgyakat is megszinezte messziről, a piros meg nagy látványos csikokat csinált. Nem tudom mi okozza, nem csinál semmit, semmi se befolyásolja és nyitott szemmel sokkal jobban látszik.
Én ezt csak azért irtam, mert nekem csak ilyenek vannak amiket külső szememmel is látok. A fizikai térben pl semmi extrát nem látok és hangokat se hallok. Azt ne feledd hogy a skizok nagyrésze hangokat hall, némelyik képeket is lát, de ezeket olyan szinten hogy egy percre sincs nyugtuk tőle és ezért kerülnek a diliházba. Ha nyugtalanit, túl nagy, erőszakos, nem hagy aludni akkor kerüld mert képes végzetes sérülést okozni és egy életre elvenni az önbizalmad (van ilyen ismim).
Amúgy meg sztem randizz Luciferrel, összeilletek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!