Sokszor hangokat hallok, de legtöbbször bevillannak képek, árnyak. Kevésbé zavaró már, nem okoznak gondokat hétköznapokban. Akikek vannak hasonló élményei, mit tapasztalnak?
Figyelt kérdés
2015. máj. 22. 19:27
21/41 anonim válasza:
22/41 A kérdező kommentje:
Rendben megpróbálom fényképezni, hátha. Pont én ne legyek nyitott? De volt olyan csoportkép, ahol kellett volna talán másnak is lennie. Azért megpróbálom.
2015. máj. 22. 22:36
23/41 anonim válasza:
Köszi:)
Akkor is küld el a képet, ha nincs rajta.
24/41 A kérdező kommentje:
Tudod ez élő dolog. Van egy helyzet, alkalom és üzenet hozzá. Vagy tanítás vagy valamit megtudok arról akivel beszélgetek. Vagy csak egy szelíd sötét hajú vékony gyerek szivat meg.
2015. máj. 22. 22:55
25/41 anonim válasza:
"Vagy csak egy szelíd sötét hajú vékony gyerek szivat meg."
Ezt hogy érted? Ő csinálja az árnyékot?
26/41 A kérdező kommentje:
Átmegyünk privátba...amúgy hány éves vagy, 32?
2015. máj. 22. 23:34
27/41 anonim válasza:
Átmehetünk pirvibe, ha gondolod:)
Szlengesen én ezt úgy hallottam, hogy: "a többit zöldben".
Miból gondolod a korom és miért kérdezed?
A nevem meg tudja mondani?
28/41 A kérdező kommentje:
Tudod én nyilvánosan nyomom. Kérdésre kérdéssel? Na nyögd ki hány éves vagy, rák jegyű vagy vagy mi?
2015. máj. 22. 23:50
29/41 anonim válasza:
Én is szeretem nyíltan. Te mondtad, hogy átmegyünk.
30/41 A kérdező kommentje:
Kár, hogy lottó számokat nem mondja el, rakjam fel személyi számodat(tudod...1-198x71x-xxxx...melyik x legyen még meg?), pin kódod vagy mit?
2015. máj. 23. 00:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!