Sokszor hangokat hallok, de legtöbbször bevillannak képek, árnyak. Kevésbé zavaró már, nem okoznak gondokat hétköznapokban. Akikek vannak hasonló élményei, mit tapasztalnak?
Figyelt kérdés
2015. máj. 22. 19:27
11/41 anonim válasza:
Erről mi jut eszedbe?
12/41 A kérdező kommentje:
Nem érzem magaménak, élményeim Barbie babásabbak. Fekete árny is veszélytelennek látom, hiába megyek közvetlenül oda. Sokszor elmegy onnan 3-4 méter magasra vagy akármi, néha beleülök, de általában tisztelem, nem bántjuk egymást.
2015. máj. 22. 20:10
13/41 bestest válasza:
Én is gyakran hallok hangokat... a felső szomszédom ugyanis gyakran dobol. Ilyenkor bevillannak képek, hogy felmegyek és agyonverem.
14/41 anonim válasza:
Kérdező, ez nálam is van.
Csak nem értem, mi ez a ,,bevillannak", mármint a fejedben?
Ha a fejedben, akkor én is azt írom, hogy kezdődő skizofrénia.
Amúgy meg démonok, szellemek.
15/41 A kérdező kommentje:
Ha fejembe villan be valami, akkor azt mondjuk, hogy eszembe jutott, ha nyitott szemmel változik valami át vagy nyitott szemmel látok szimbólumokat, akkor az számomra felvillanás. Nem ijedek meg a kamu diagnózisoknak, sok olyan van, ami passzol arra nézve, akivel beszélgetek. Van egy szellem, vagy belső szellem, aki küldi ezeket. Rossz dolgokat is átkonvertálja szelíd szimbólummá, ami nem visel meg. Ilyen egyszerű, ezért nem félek. Nem akarok meggyógyulni. Nincs panaszom, de biztos sokan kétségbeesnek és elmennek valamilyen téveszmés hülyéhez(orvoshoz). Állítom diliházakban van pár normális, azaz nem közveszélyes, akikkel elhitettek minden hülyeséget, hogy féljenek maguktól.
2015. máj. 22. 22:09
16/41 anonim válasza:
,,Nem akarok meggyógyulni."
- ezzel elmondtál mindent
17/41 A kérdező kommentje:
Mivel gyógyult vagyok
2015. máj. 22. 22:20
18/41 anonim válasza:
"Sokszor elmegy onnan 3-4 méter magasra vagy akármi, néha beleülök, de általában tisztelem, nem bántjuk egymást"
Próbáltad már lefényképezni?
19/41 A kérdező kommentje:
Nem fényképeztem le, nyilván nem lenne semmi rajta. De ha barátságos volt a kérdés, akkor olyan képeken, amik ismert tereken készültek még nem láttam szimbólumot rajtuk.
2015. máj. 22. 22:26
20/41 anonim válasza:
Milyen egy szimbólum? És fényképen miért nem látod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!