Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Segítetetek nekem védő amulett...

Hédi72 kérdése:

Segítetetek nekem védő amulettet csinálni?

Figyelt kérdés
Én nagyon félek attól, hogy elrabolnak. Tudom, ez butaság, de én félek. Ezért kérem azoknak a segítségét azoknak, akik ezotériával foglalkoznak. Otthon már csináltam egy üvegcsét, amibe ametisztet, aranyt, és fehér fonalat raktam. A fehér fonalon 9db görcs van azt olvastam, hogy ez jó. Ezt felfűztem egy nyakláncra. Szerintetek ez megvéd, vagy tudtok esetleg vmi mást? Előre is köszönöm. Nagyon durva kommenteket legyetek szívesek NE írjatok.

2015. máj. 10. 11:35
 1/8 anonim ***** válasza:

Magadat akarod becsapni?

Vegyél egy ilyet:

[link]

2015. máj. 10. 12:18
 2/8 anonim ***** válasza:
Elvisznek, mint gyerekek a marcipánt:(
2015. máj. 10. 13:40
 3/8 Legoman ***** válasza:
61%

Nagyon bonyolult ilyet csinálni, és ez nem igazán ezotéria.

Bármi megvéd, ha hiszek benne, hogy megvéd.

Ha a kezedre egy vékony cérnát kötsz például, és azt mondod, hogy ez megvéd minden rossztól, akkor valóban meg fog védeni.

"Ha csak egy mustármagnyin hited van hegyeket vagy képes mozgatni! (Biblia)"

Ha te azt hiszed, hogy elrabolnak, akkor könnyebben elfognak rabolni. De, ha hiszed, hogy téged soha senki elrabolni nem fog, és egy rossz szándékú ember is tőled távol marad, akkor az úgy is lesz.

De, ha nagyon szeretnéd, akkor van könnyebb módja is, hogy biztonságban érezd magad. :)

2015. máj. 10. 13:40
 4/8 anonim válasza:
Magyarul minden fejben dől el.
2015. máj. 10. 13:48
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :)
2015. máj. 10. 14:03
 6/8 anonim ***** válasza:
tegyél rá kecskeszarvat és elefántkoponyát is
2015. máj. 10. 22:09
 7/8 anonim ***** válasza:
Csak legyen nálad a telefonod, az megvéd mindentől. Egyebet sem kell tenned, mint ránézel a nap kijelzőre, és konstatálod, hogy 2015-öt írunk. Tehát rég elmúlt a középkor, és nincs szükség amulettre.
2015. máj. 10. 23:12
 8/8 Eckone válasza:

Én Mária vagyok, ezotériával foglalkozom. Immáron 12 éve.

Már elég jártas vagyok az ilyen dolgok készítésében. Több mint 230-at csináltam egész életemben, de nagyon nehéz a hozzávalók beszerzése.(A következők nem viccek, teljesen komolyan írom őket.Hozzávalók:Békanyelv, Szárított marha nyelv (saját készítésű, nem a hentesnél kell megvenni...), A saját halszáladból 10-20 darab, de ha nagyon erős védővarázst akarsz elérni, a nemi szőrzetedből tegyél bele 6-7 darabot. Ezután tedd bele a hozzávalókat egy tálba, őröld össze valamivel, és az így kapott port szórd bele gyantába. Ha ez megvan, hagyd, hogy megszáradjon, és formálj belőle golyót.

2015. máj. 14. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!