Segítetetek nekem védő amulettet csinálni?
Nagyon bonyolult ilyet csinálni, és ez nem igazán ezotéria.
Bármi megvéd, ha hiszek benne, hogy megvéd.
Ha a kezedre egy vékony cérnát kötsz például, és azt mondod, hogy ez megvéd minden rossztól, akkor valóban meg fog védeni.
"Ha csak egy mustármagnyin hited van hegyeket vagy képes mozgatni! (Biblia)"
Ha te azt hiszed, hogy elrabolnak, akkor könnyebben elfognak rabolni. De, ha hiszed, hogy téged soha senki elrabolni nem fog, és egy rossz szándékú ember is tőled távol marad, akkor az úgy is lesz.
De, ha nagyon szeretnéd, akkor van könnyebb módja is, hogy biztonságban érezd magad. :)
Én Mária vagyok, ezotériával foglalkozom. Immáron 12 éve.
Már elég jártas vagyok az ilyen dolgok készítésében. Több mint 230-at csináltam egész életemben, de nagyon nehéz a hozzávalók beszerzése.(A következők nem viccek, teljesen komolyan írom őket.Hozzávalók:Békanyelv, Szárított marha nyelv (saját készítésű, nem a hentesnél kell megvenni...), A saját halszáladból 10-20 darab, de ha nagyon erős védővarázst akarsz elérni, a nemi szőrzetedből tegyél bele 6-7 darabot. Ezután tedd bele a hozzávalókat egy tálba, őröld össze valamivel, és az így kapott port szórd bele gyantába. Ha ez megvan, hagyd, hogy megszáradjon, és formálj belőle golyót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!