Átokűzésre, és szerencsehozásra milyen amulettet, talizmánt ajánlanátok?
Figyelt kérdés
2013. okt. 2. 12:30
2/8 anonim válasza:
Én is tudok adni. Egy öreg nyasszaföldi indián adta nekem. Ez az egy van a világon, odaadom mondjuk 10.000 Ft-ért. Hány darabot kérsz? :D
3/8 anonim válasza:
jujuj az enyimemé átokűzőbb-szerencshozóbb mint a ketteskéjé
egyeske
4/8 anonim válasza:
Csá! ajánlom neked a Klopman gyémántot. mindössze 300000 Ft-ért
5/8 anonim válasza:
de az enyém az orrodat is tisztíccsa!
6/8 anonim válasza:
Az átkot nem tudod űzni, és vehetsz te olyan amulettet amilyet akarsz. Azt odafentről kapod, és lényegtelen, hogy hiszel-e benne, vagy sem, mert működik.
7/8 BlackSword válasza:
Szerintem hord magadnál úgy 8 köbméter vasbetont... Fontos hogy C-24-48/FN KÁ SÁ beton legyen, mertnem hat... A vas pedif minimum 18-as betonacél legyen csavartbordázattal...
8/8 anonim válasza:
Azt hiszem, BlackSword tanácsa mindannyiunk számára megszívlelendő.
Ha meglát valaki így, ama betontalizmánnal, csodálkozásában eszébe sem jut átkot szórni fejünkre, és hogy a szerencse attól fogva nem kerül el, az nem kétséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!