Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Kik azok az őrzők? Egy csomó...

Kik azok az őrzők? Egy csomó történetben olvastam, de nem tudok rájönni hogy mi a céljuk, vagy mik ezek egyáltalán?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 26. 18:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

milen történetek link, forrás stb. Az általam ismert forrás szerint a rég multat őrzik, már ha jól értettem a sátános megjegyzés alapján, az őrző egy kifejezése az emlékezőnek, bár épp emiatt érdekes a deja vu jelenség, csa a múltra lehet emlékezni; hát relatív igen, az emberiség jelen álláspontja s időbesorolása miatt igen, de a történelmet s ezáltal a múltat a győztesek írják... s ezért vannak ők, kik úgy emlékeznek mintha holnap őőő akarom mondani tegnap lett volna...no de senki se emlékszik pontosan hol mikor hánykor s hogyan, ki merre mibe mit miként csinált viselt gondolt, csak nagyon ritkán s emiatt álomszerüvé teszi az egészt mert csak a képek érzések és hangulatok segítségével tud valamit kikaparni az egyszeri halandó (tisztelet a kivételnek), személy szerin úgy vélem 1 sör nem sör, tehát egy forrás nem forrás s pont így vagyok az általad alul említett keresztény alapokon fekvő sátánnal kapcsolatos megjegyzéseddel is, elösször is a sátán szó az isten kifejezésnek a mély magánhangzós változata, míg a mással hangzó ik egyeznek STN- ˇa Sá, ^e iSTN, a "pogány magyar ősnallás" által nem bizonyított, de saját kutatás alapján a szó a summér isthar és asthar víz termékegy és pusztító női és férfi istenségei voltak. hm. érdekes...szóval mint láthatjáto 1 sor nem sor, a Biblia is csak egy a világunkban fellelhető megannyi csodálatos, szívmelengető tanulságos történetekből, s én úgy vagyok vele hogy nem az a fő hogy higgy A Könyvnek mi Isten szava, hanem hogy keresd s találd meg azt a hitet ISTEN megannyi szaván keresztül s légy Te a Könyv, az Ige és mind az mit benne taglal...én így gondolom és érzem, s ha áthogalmazom az STN-t S.T.N.-re mármint a Sors Tanításai Nekem (vagy) Neked már az ateistának is elfogadhatóbb ez az egész :)

Összegzés: az őrzők azok kik az elfeledett, a megtörtént és a még megnem történt, s elkövetkezőt látják.. szóval bárki.

A hit belülről fakad! s ha próbatétel elé kerülsz is, ne fogd az úgymond roszra, hanem örülj a jónak mert jó úton jársz!

2018. júl. 5. 22:34
 12/12 anonim válasza:
Ha a fantasy könyvek Őrzőire gondolsz, akkor azok az angyalok/arkangyal ok által emberi nőknek nemzett utódok, egyes források szerint a Vízözön előttről, azt túlélő, halhatatlan lények
2023. febr. 17. 07:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!