Honnan tudom amit tudok?
De mit is tudok?
Olyan magas szaktudásom van ami még mindig nem érte el a jelenlegi emberi fejeltséget!
4500 évnyi emlékem van ami csak az hogy kivel találkoztam mikor mit tettem hol éltem mit ettem tehát az ami általános sejt emlékezés!
Ez egy dolog ez megmagyarázható!
De itt jön a fő téma:
Olyan magas technológiai szaktudással rendelkezem ami évezredekkel meghaladja az emberiséget.
Kvantum fizika, kristálytechnológia, qvantum és humánanatómia, replikációs technológia és sokáig sorolhatnám! Jelenleg a kórházban 170-lett az iq-m ami 40-el több mint 2001-ben!
Feltételezhetően a testem 26 éves amit alátámaszt a személyazonosító igazolványom is!
Azt kérdezed miért nem lettem nagyon gazdag vagy híres ember vagy valami.
Azt válaszolom hogy méltatlannak tartom hogy az ember kezébe egy ilyen fegyvert adjak! Európában laksz? Akkor nézz szét! Többet nem mondok mert értened kell ennyiből is!
A múltat tudhatom reinkarnációból ez tiszta nekem!
De a távoli jövőt honnan tudom?
Mi van ha meg sem haltam csak megfiatalítottam magam de babává fiatalodtam és így oldottam meg hogy kicseréltem magam. Alá támasztja hogy óvodában írni olvasni számolni tudtam és még pár dolgot, és 16 éves koromra úgy néztem ki mint egy 30 éves és azóta nem növök nem változik az arcmimikám még az akkori osztálytársaimnak is az maradt meg bennük hogy 2-3 fejjel magasabb voltam náluk és szakállas és tökéletes klónja vagyok a 16 éves énemnek...stb! Egy csomó tény bizonyítja ezt az elméletet is! Vannak fotók videók.
Én nem az kérdezem, hogy miért nem lettél nagyon gazdag vagy híres ember.
Hanem azt, hogy nem-e vagy véletlenül cselekvőképességet kizáró gondnokság alá helyezve.
A nagy tudás nem megegyező a nagy vagyonnal!
Ha sokat tudsz nem vagy gazdag!
Ha tudod az igazságot akkor eretnek, hamis, gnosztikus, néplázító, népellenség vagy.
A jelen rendszerből nem tudok kiszabadúlni amit úgy hívnak Magyarország, és a tudásom nem tartalmazza az emberi hülyeségeket. És ezek a hülyeségek tudata nélkül nem tudok érvényesülni a világon, de a sors kegyetlen iróniája ha megtanulok egy hülyeséget pl:irodalmi vers. akkor elveszítek egy tudást pl: térelmélet!
A galaxisunk jelen szénalapú és molekuláris struktúrájával, egyetlen dolognak a kivitelezése is 50 év! Megalkotni egy 5. típusú anyagot! Ha megalkottam az ezt megalkotó gépet további 50 év ebből megalkotni valamit! Tehát túl kevés az időm a tudásom hasznosítására.
Van egy felsőbbrendű erő ami nem enged írni tehát sem digitálisan sem papírra nem vethetem le a tudásom. Sőt bizonyos dolgokat el sem mondhatok annak ellenére hogy megfogalmazódik bennem! És megválogatják kinek adhatok bizonyságot! Korlátozott lény vagyok.
_________
Mi értelme a tudásnak ha nem tudhatom?
Tehát eddig senki nem tudta megmondani honnan tudhatok ennyi mindent!
De mit is tudok? Maradjon az én titkom egyenlőre amíg készen nem áll az emberiség egy ilyen fegyver pozitívan való hasznosítására!
Néha sajnálom hogy nincs olyan szer, amivel átélhetem a bolondok világát. Biztos állati jó érzés lehet több ezer éves mindentudónak lenni, még ha ebbe a helyesírás már nem is fér bele. :D
Az meg hogy az egyik válaszoló szerint a világ összes tudása létezik valahol, csak hozzá kell férni, a tudatlanság netovábbja. A tudást "építeni" kell, az ember megtanulja az alapokat és arra építi fel fokozatosan a tudását, nem hozzáfér a "tudás forrásához" és hipp-hopp rögtön megért mindent. A tudás amúgy is információ, valami kell hogy tárolja, még is hol lenne és mi hozta volna létre? XD Az anyagmanipulációról már nem nyilatkoznék, egyesek túl sok szent fantasy-t olvasnak...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!