Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Sors vagy szabad akarat...

Sors vagy szabad akarat (vonzás) létezik szerintetek?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 14. 17:40
 1/7 anonim ***** válasza:
sors
2015. ápr. 14. 18:00
 2/7 anonim ***** válasza:

Egyik sem ilyen formában.

Csak abban hiszek, hogy a döntéseinket mi hozzuk meg és mi vagyunk érte a felelősek.

2015. ápr. 14. 18:00
 3/7 anonim ***** válasza:
Én abban hiszek, hogy a döntéseink alakítják az életünket. Ezt tapasztalatból mondom.
2015. ápr. 14. 18:10
 4/7 anonim ***** válasza:
A döntéseinket meg a világban lévő kapcsolatok okozzák amelyekre reagálsz egy döntéssel.
2015. ápr. 14. 18:16
 5/7 anonim ***** válasza:

Ez a fatalizmus kedves utolsó.

De ha így is volna, ebből nem következik, hogy a sor megvan írva valaki által, elrendelt, látható, illetve okkult.

2015. ápr. 14. 18:35
 6/7 Ozmium42 ***** válasza:
52%
Sors van és fatalizmus, de a valóságban ennek nincs jelentősége, mert az ok-okozati láncolat az Univerzum keletkezésétől, az egész Univerzumon keresztül, napjainkig bezárólag, teljesen kibogozhatatlan. Véletlenek nincsenek, de a kiszámíthatatlanság valódi, és ez praktikusan megfelel a véletlennek. Ugyanez vonatkozik a szabad akaratra is. Nem ismerhetjük a döntést kiváltó összes faktort, ezért nincs jelentsége annak, hogy azok az ismeretlen faktorok amúgy egyértelműen determinálják. A véletlen és a szabad akarat olyan, mint egy vízfelszínen úszó olajfolt, csak felszínesen vizsgálódva van értelmük, DE felszínesen léteznek.
2015. ápr. 14. 21:28
 7/7 anonim ***** válasza:
sors, karma, szabad akarat isteni rendelés.mindegyik van. ami az előző kettőbe nincs megírva az életedben abban van szabad akaratod. de még van dharma is:a teremtésed lényege.az akik azt vallják, hogy mindenben ők irányítják az életüket, meg hogy ők teremtenek mindent az életükben a legnagyobb tévelygésben vannak és nagyon távol Istentől. persze általában a válaszuk ilyenkor csípőből az, hogy én még csak nem állok készen:XD csomószor beleláttam már a jövőbe álmokon keresztül és mindig bejött. ha nincsenek megírva a dolgok akkor ez, hogy lehet. másik, ha mindent mi teremtünk, akkor Jézus csak ilyen sz...életet tudod magának teremteni,nehezen elképzelhető. vagy az aki elveszíti a családját egy balesetben akkor azt is magának teremtette? ezt az egész hülyeséget Rhonda Byron terjesztette el a titokkal. de az a nő nem is mágus,nem is tud felsőbb erőkkel kommunikálni. forgatókönyvíró.hát igen sikerült neki szépen megírnia, hogy nagy szenzáció legyen de csak részigazság. pozitív gondolkodással valóban változtathatsz az életeden,de ami sorszerű azt nem fogod tudni elkerülni. például:nekem az elmúlt évet végig kellett szenvednem betegen. előre megmondták már hónapokkal az égiek, hogy így lesz és úgy is lett, és nem bevonzottam, hanem ez volt a sorsom....majd csak figyeld meg sokminden van amit nem akarunk és mégis úgy lesz akármennyire nem akarjuk, más meg minden erőfeszítés nélkül az ölünkbe hullik. nekem például konyhai cuccokra van szükségem ezt kívántam.erre anyám nagynénje visszatért az életünkbe 20 év után a semmiből. kanadai nyugdíja van és folyamatosan küld ilyeneket magától...mindnekinek meg van a maga sorsa,karmja,szabad akarata.
2015. ápr. 16. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!