Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Kit érdekel a mágia?

Kit érdekel a mágia?

Figyelt kérdés
Trollok,szkeptikusok van más kérdés is ahol kiélhetitek magatok!
2015. ápr. 8. 14:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

És ha érdekel, akkor mit csinálsz?

mágját?

2015. ápr. 8. 14:57
 2/13 anonim ***** válasza:
0%
Akit igen, az nem itt fogja megvitatni, kivéve, ha valami divatos része. Az internet eldugott bugyraiban lehet találni nagy ritkán 1-1 okkultizmussal foglalkozó fórumot, vagy társaságot.
2015. ápr. 8. 15:12
 3/13 anonim ***** válasza:
38%

Ilyen skizofrén személyiségzavaros hiszékeny megmondóbarmokkal van tele az internet, rosszabbak mint bármelyik troll

Ateista Szkeptikus

2015. ápr. 8. 15:15
 4/13 anonim ***** válasza:

Engem. De tényleg. Viszont lehet nem értünk egyet abban, hogy mi a mágia.

Szerinted mi?

2015. ápr. 8. 15:44
 5/13 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Beszélhetnénk privátban?
2015. ápr. 8. 15:45
 6/13 anonim ***** válasza:

És minek kérdezed? Ha érdekel engem, akkor mit fogsz csinálni. Békává változtatsz?

"Trollok,szkeptikusok van más kérdés is ahol kiélhetitek

magatok!"

Ezzel az abnormális kijelentéssel csak azt fogod elérni, hogy hülyének nézzünk, mert valószínűleg kétségbe vagy este, így nem tudsz higgadtan gondolkozni, mert legbelül tudod, hogy ez a "mágia" "varázslás", csak hunbug.

2015. ápr. 8. 15:50
 7/13 A kérdező kommentje:
Megtaláltam azt aki nekem kell! Most már azt csináltok amit csak akartok! Bocs az offért, de miért zavar ha valakit érdekel?
2015. ápr. 8. 15:55
 8/13 anonim ***** válasza:
Hát engem egyáltalán nem zavar mások érdeklődési köre. Inkább téged zavarhat mások hitetlensége :D
2015. ápr. 8. 16:10
 9/13 A kérdező kommentje:

Tévedtszz ügynök! Engem végkép nem érdekel,hogy más mit gondol. Engem az zavar, hogy mért kell letámadni? Mindenhol az van (főleg itt) ,hogy egy kérdés nincs ahol legalább 3 komment nem azt fejezné ki pl.: "hülye barom" "már megint egy hülye" ...stb

Én ezt nem bírom felfogni.

2015. ápr. 8. 16:19
 10/13 anonim ***** válasza:
Áhá, ha nem zavar téged, akkor miért szerepelnek a trollok mellé a szkeptikusok is? Vajon mire utalhat a " van más kérdés is ahol kiélhetitek magatokat" rád nézve? Én is sokat tudok a mágiáról, de valószínűleg nem ugyanúgy szemléljük a kérdést, ahogy te azt gondolnád. Magam sem tudom miért kell letámadni a másikat, valószínűleg felindulásból hisz sokszor az embert bosszantja a másik tudatlansága, viszont ennek még sok okai lehetnek, amit láthatóan nem értesz.
2015. ápr. 8. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!