Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A Reiki tényleg a sátántól való?

A Reiki tényleg a sátántól való?

Figyelt kérdés
Reiki II. fokozaton vagyok és egészen addig míg egy ismerősöm nem beszélt nekem Gaál Péter Newage Keresztény Szemmel c.könyvéről addig szerettem is csinálni. Csakhogy abban egyenesen a sátán eszközének nevezte a Reikit és valamennyi energiával gyógyító alternatív módszert sőt az ingát is stb. Aztán utána olvastam más oldalakon is, hogy hogyan vélekedik a kereszténység a Reikiről és lényegében ugyan azt találtam. Továbbmentem és személyesen beszélgettem katolikus pappal és Ő is ugyan azt mondta, vagyis hogy ez az energia bár létezik de az ördögtől való Ők ezt így hívják. Ettől aztán nem nyugodtam meg, sőt nagyon meg vagyok ijedve én csak jót szerettem volna tenni másokkal erre kiderül, hogy Isten ellen vétettem amikor a beavatásokat kértem. Ti mit gondoltok erről? Ki ért velem egyet vagy ki nem?

2015. ápr. 1. 08:27
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
41%
10-es! Félrebeszélsz! A buddhizmus azt tanítja, hogy van a Teremtő Isten, és ha téged megteremtett, akkor benned is van egy szikrája az istenségből, tehát benned is ott van Isten, a Teremtő. Ha nem érted, próbáld megérteni ezt a tanítást. A zsidókereszténység csak hazugságot tanít!
2015. ápr. 1. 17:14
 12/30 anonim ***** válasza:
36%

és mint ilyen, Jézus Krisztussal teljesen szembehelyezkedik. Aki egy kicsit is ismeri a Bibliát, Anna számára pedig nem újdonság hogy a sátán is képes varázsolni és kvázi "csodákkal" kvázi gyógyulásokat előidézni...

A reiki pedig szerves része ennek a nagy pogány vallásfilozófiai rendszernek, amitől nem tudod lecsupaszítani akkor sem, ha egyébként te a legnagyobb jóindulattal is használod azokat a benne működő energiákat.

2015. ápr. 1. 17:15
 13/30 anonim ***** válasza:
46%

Én meg tudom hogy ti nem tudjátok mivel játszotok és mire buzdítotok mást, és minimum, de ez a legjobb eset, hogy tévedtek.

2015. ápr. 1. 17:19
 14/30 anonim ***** válasza:
14%

Olyan valamiről papolsz amiről fogalmad sincs!

2015. ápr. 1. 17:39
 15/30 anonim ***** válasza:
0%

Remélem minél kevesebb embert fogsz tévedésbe ejteni a saját érdekedben is!

2015. ápr. 1. 17:45
 16/30 anonim ***** válasza:
0%

- Atyám, igaz-e, hogy amit az ördögtől kap az ember, azt hetedíziglen fizeti meg végül

- Nem igaz, fiam, inkább századíziglen lesz az.

- De hogy még életében visszájára sül el az egész, drágán megfizet az ördögnek hogyha lepaktált vele!

- Ez így van fiam.

- Akkor mondja már meg, atyám, hogy lehet az, hogy se a reikivel gyógyító, se a gyógyítást elfogadó emberek nem fizetnek senkinek semmit ezért?

2015. ápr. 1. 22:42
 17/30 anonim ***** válasza:
2015. ápr. 2. 00:41
 18/30 anonim ***** válasza:
50%

A katolikusok igazából csak azért átkozzák el a különböző spirituális módszereket, mert maguk se ismerik őket (és emiatt félnek tőlük)

A legjobb megerősítés számodra, hogy Gaál Péter hülyeségeket ír a Newage Keresztény Szemmel c.könyvében, ha pontról pontra elkezded végignézni mit állít a reikiről és mi a tényleges valóság...

(ha kérdésed van, dobj egy üzenetet és átbeszélgetjük a témát, ha szeretnéd)

2015. ápr. 2. 10:13
 19/30 anonim ***** válasza:

Sátán nem létezik.

....Nem.

2015. ápr. 2. 12:00
 20/30 anonim ***** válasza:
53%
Azt ne felejtsuk el hogy a pokolba vezeto ut is joszandekkal van kikovezve! Attol meg hogy valami hasznosnak tunik nem biztos hogy minden tekintetben a hasznunra is valik! A Satan maga is fenyes angyalnak mutatja magat es csodakat tesz, gyogyitani is tud! En egeszen biztosan tudom hogy a reiki es minden alternativ gyogyaszat ami a pogany vallasokbol ered(hindu, buddhizmus is)mind rossz helyrol ered!En sajat tapasztalatbol beszelek! Nem ajanlanam neked! Sot! Ezt valahogy helyre is kell hoznod mert a beavatas mar megtortent! es ettol a kotottsegtol valahogy meg kell hogy szabadulj!
2016. máj. 10. 00:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!