Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Echard Strohm és csapata...

Echard Strohm és csapata melyik oldalhoz tartozik? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Milyen tapasztalatotok van vele, és tréningjeivel? Működik amit tanít?

#eckhard
2015. márc. 30. 21:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Hogy érted, hogy "melyik oldalhoz tertozik"?!
2015. márc. 30. 21:09
 2/4 anonim ***** válasza:

gyógyító, gyógyítókat képez.

meg némi misztikát is tanít.

De a nagy titkokat, és a tudást nem tanítja külsősőöknek.

2015. márc. 30. 21:21
 3/4 anonim ***** válasza:

Strohm az aminek hivatalosan is mondja magát: fehér mágus és energia gyógyászattal foglalkozik. (Ennél privátban viszont többet sejtet magáról és ez szerintem hazugság ahogy az is hogy a technikáiról azt tanítják hogy mindent lehet velük gyógyítani)

A gyógyulásnak több szinten kell bekövetkezni: mentális, pszichés, fizikai, "energetikai", szexuális, viselkedési szinteken. (bocs ha valamit kihagytam)

Strohm ezek közül csak az energiák és a viselkedés szintjével foglalkozik érdemben. A többit figyelmen kívül hagyja.

Egyébként hasznosak a technikái de ennek megfelelően csak segítik a gyógyulást de nem lehet azt mondani hogy önmagukban gyógyítanak.

2015. márc. 30. 22:01
 4/4 anonim ***** válasza:

Ismerek olyat aki "belsős" és egyáltalán nem magas tudatosság,nincsenek magas szintű megtapasztalásai, és érdemben nem sokat ért a spirihez.

Ez nekem sokat elárul magáról Strohmról is...

1x találkoztam már Strohmmal is. Rajta sem lehet magas tudatosságot érezni... (mondjuk ez egyáltalán nem lepett meg)

2015. márc. 30. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!