Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudom h ez nem ide tartózik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudom h ez nem ide tartózik de pls tapasztalatok pcve?

Figyelt kérdés
Szijasztok a kérdésem az lenne h akinek volt/van nyelvpcje annak mien tapasztalata van? h mennyire fájt mikor átszúrták a nyelvét és elhelyezték vagy utána? vagy ami tapasztalata van róla:D köszi kort is:D
2010. márc. 11. 21:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Ha rossz helyre szurják, akkor nem fogsz semmilyen izt érezni..

Am csokolozásnál nagyoon joo*-*

2010. márc. 11. 21:33
 2/11 A kérdező kommentje:

köszönöm(L)

még jöhetnek válaszok:D

2010. márc. 11. 21:34
 3/11 anonim ***** válasza:
Nekem nyelvmacintoshom van nem pc-m
2010. márc. 11. 21:43
 4/11 anonim ***** válasza:

"Am csokolozásnál nagyoon joo*-*"

Hát még szopásnál.

(Bocs az alpári stílus miatt, de úgy éreztem lényegretörőnek kell lennem.)

2010. márc. 11. 21:44
 5/11 anonim ***** válasza:

21:43

Ezen most mulattam. (:

2010. márc. 11. 21:44
 6/11 anonim ***** válasza:
Már 12 éveseknek is adnak nyelvpiercinget? :D helyesírás meg fogalmazás alapján annyi lehet. Nekem nem pc-t raktak a nyelvembe hanem egy piszkavasat, eléggé fájt, de a barátnőm azt mondja hogy istenien nyalok vele. 64/F
2010. márc. 11. 22:17
 7/11 anonim ***** válasza:
Nagyon fajt, picit verzett, 3 napig meg sem mertem mozditani a nyelvem, es akkorara volt dagadva mint egy cipo. Az also, elulso fogaimat kikezdte. Sokszor jatszottam vele, sokszor eszre sem vettem, mert teljesen automatikus lett, ettol viszont gusztustalan pofakat vagtam, es kikezdte az also fogaim zomancat, arrol nem is beszelve, hogy a "jatszadozastol" meg meg is fajdult a nyelvem. Sem csoknal, sem oralnal nem okozott sok kulonbseget, amikor mar nem volt ujdonsag, sot a kedvesem szerint ido utan irritalo volt. Majd 3 ev utan egy este miutan megint fajt kivettem, emlekbe meg most is megvan, de akkor megfogadtam, ha valaki rakerdez, akkor elmondom, hogy kegyetlenul faj, es oromod nem sok lesz benne, max virithatod a hasonlo kis hulyeknek, amilyen te is vagy, amilyen en is volta, aztan felnosz, es kiveszed.
2010. márc. 11. 23:03
 8/11 anonim ***** válasza:
Imádom, hogy ha valaki régen szeretett valamit, de ma már nem, akkor előszeretettel hazsnálja azt a szót, hogy "kinőttem". Mintha az valami gyerekes dolog volna. Ez rettentően szűk látókörre vall. És ez az, ami gyerekes. És talán majd egyszer kinövöd.
2010. márc. 11. 23:05
 9/11 Morcika83 ***** válasza:

23:30

26 évesen kb 6 éve van a nyelvemben, és lám még is felnőttem!!!!! A páromnak nagyon bejön. Okosan kell használni!!!!!!!! Nem kell folyton játszani vele, és ha műanyag golyó van rajta nem kezdi ki a fogad. Azért mert te nem tudtad kezelni a dolgot, azért még nem biztos hogy abban van a hiba és nem benned. Sorry

Kedves kérdező: Nekem nagyon fájt, és nagyon vérzett, de ez nem álltalános.Az elsőt rosszul tették be így hetek múlva sem gyógyult be ki kellett venni. A második is fájdalmas volt normálisan enni hetekkel később tudtam, 5 kg-ot ledobtam, mire ment, de sem van így mindenkinél.

2010. márc. 12. 07:07
 10/11 nielindi ***** válasza:
nekem 4 éve van bent. nem fájt, kicsit vérzett.másnap már normálisan ettem rántotthust rizzsel. 3napig kicsit pösze voltam. a fogaimnak semmi baja, müanyag golyotol nem is lesz baja.sz*pásnál tényleg jol jön, ha jol tudod használni :)
2010. márc. 12. 08:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!