Segítségre lenne szükségem. Egy ideje meditálok, és megléptem egy szintet ahol a gondolataim és érzéseim felerősödtek, sokkal könnyebben betegszem le például, ha negatív érzéseket kezdek el táplálni. Tapasztalatok, tanácsok?
Én a vitaminoktól és fehérjétől leszek agresszívebb. Legalábbis amikor a zenét félbeszakítja egy hívás legszívesebben ledobnám a földre a telót. Főleg ha hülyeséggel zavarnak.
Ha ezt váltja ki belőled fejezd be.
Az agyat nem kikapcsolni kell, a vágyakat meg nem törölni.
Nálam is volt egy ilyen időszak. Ilyenkor én ráparancsoltam az elmémre. És...
...egyszerűen nem hagytam, hogy felidegesítsen a dolog, elengedtem a fülem mellett, mintha nem is lenne ott semmi, minden gondolatot, még napközben is elengedtem a gondolatot a fejemben. Csak hagytam, hogy menjen. Én néztem a folyót, de rajta a hínárok, növények úsztak tovább, azokra nem figyeltem.
Azután leültem meditálni ugyanígy, és csak a csendre figyeltem, a gondolatokat elengedtem, nem mélyültem el bennük és csak a csendre figyeltem. Semmilyen külső, belső zajra, rezgésre, csak a csöndre.
Nekem ez segített :)
@Lucifer-666
Nem ilyen típusú a problémám, de ettől függetlenül köszönöm a választ.
@Legoman
Köszönöm a választ, most adtál egy ötletet, kipróbálom meditációban
@Lucifer
Az első egy perc jó volt, kár hogy blackmetal a folytatás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!