Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Megtennéd ezt az örök fiatalsá...

Megtennéd ezt az örök fiatalságért?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, ha léteznének természetfeletti dolgok, és örök fiatalságot kaphatnál (persze örökké egészséges is maradnál nem halnál meg akármi történne stb..)

Cserébe minden évben egy embert kéne feláldoznod érte.

Lenne kedved így örökké fiatalnak maradni, hogy évről évre több ember halála száradna a lelkeden, vagy maradnál egyszerű halandó?

2015. márc. 26. 23:05
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
És nem a gyilkosokkal van bajom, hanem az ártatlanok vérével. Mert aki a lányát megerőszakolja, feldarabolja, csak tűzifának való. Visítása e gennyes embernek a tűzön zene füleimnek.
2015. márc. 27. 00:43
 22/37 A kérdező kommentje:

köszönöm, hogy a kérdésre válaszoltatok, én belegondolva szeretnék fiatal maradni de nem ezen az áron :)

további válaszokat várok :)

2015. márc. 27. 00:44
 23/37 anonim ***** válasza:
69%

Ma álmomban két embert is megöltünk. Gratulálok :D

Most bűntudatom van nagyon. :(

Ráadásul ott vigasztaltam a társaim, hogy miért volt helyes :S

2015. márc. 27. 06:46
 24/37 anonim ***** válasza:
64%
Nem
2015. márc. 27. 09:46
 25/37 anonim ***** válasza:
Én azért nem tenném meg,mert nem akarok ebben a szutyok dimenzióban tovább létezni,szarul érzem magam itt,és ha annyit itt kellene élnem,akkor az igazi szenvedés lenne,hiszen így is az.
2015. márc. 31. 16:02
 26/37 anonim válasza:

Mi lenne ha magamat áldoznám fel? :D

Akkor gyorsan újjáélednék, és élnék abban az évben?

(Mivel én úgy gondoltam erre a dologra amit elmondtál, hogy minden áldozat csak arra az évre adja meg neked a fiatalságot, ha esetlen jövő évben nem áldozna, akkor már az alku meg lenne szegve, és érted...)

És ezt minden évben megcsinálni?

Vagy esetleg nem lehet ezt megtenni? Mert írtad, hogy "persze örökké egészséges is maradnál nem halnál meg akármi történne stb..". Azaz még magadat se tudnád megölni, ebben az esetben esetleg keresnék öngyilkosokat, és megtenném én helyettük, és úgy az ő lelkük nem kerülne pokolra (már ha létezik olyan), bár mivel ők beleegyeztek, így mondhatni olyan mintha öngyilkosok lettek volna, csak más eszközzel (ígyhát mégis pokolra kerülnének).

Másik áldozat típusom meg azok az emberek lennének akik pénzért, élvezetért ölnek, vagy okoznak más embereknek lelkileg sérüléseket.

Olvastam nem hiszel a reinkarnációban, teljesen egyet értek veled! Én sem hiszek benne, és ezt megerősíti az is, hogy előző életemben sem hittem ebben. :D

De ha tényleg nem volt előző életem, akkor sem gond, majd akkor lesz következő.

Na de hogy ne térjünk el a témától, én azért élnék örökké hogy felfedezzem a világot, még annyi mindent meg kell tudnom, na meg elég sok film van amit még nem láttam...

Viszont egy az, hogy ilyen dolog nem létezik, ha mégis, akkor azt egy démon, vagy maga lucifer ajánlaná akinek nem igazán lenne elég évente 1 áldozat, esetleg naponta vagy hetente 1, esetleg napi több is, méghozzá olyan emberek akik gonoszak, és tudja, hogy megbocsátást fognak kérni a mindenhatótol, és meg is kapja, de te viszont még most kell megöljed, és így annak az embernek a lelke pokolra kerül.

Második dolog amiért nem tenném meg, hogy ha esetlegesen létezik mennyország, meg pokol, meg hasonló dolgok, akkor az első gyilkossággal már a pokolra kapnék egy jegyet, és valamikor csak megunnám az örök életet, és ott meg örök szenvedés várna rám.

Gondolhatod, hogy ilyen dolgok nem léteznek, de mikor ottleszel a halál küszöbén, és meglátod, hogy mégiscsak van valami, akkor majd bánni fogod, hogy a tudatlanságod miatt, most mi vár rád.

Jobb esetben is élsz 100 évet... azt szerintem ki bírod bármi rossz tett nélkül, csak hogy ne kelljen az idők végeztéig a pokolban szenvedni, szerintem megéri jónak lenni.

A jó tett csak annyira jó mint gazdagnak, vagy nagy haralmúnak lenni, vagy örökké élni.

A legjobb az lenne ha az ember örökké élne, és jókat tenne (Ami szerintem bekövetkezett volna ha Ádám, és Éva nem eszik arról a fáról).

Ez a kérdés eléggé elgondolkodtatott, és örültem, hogy elmélyülhettem ebben a dologban, mindig szívesen filiozofálok.

Remélem kielégítő volt a válaszom :)

2016. jan. 11. 03:17
 27/37 A kérdező kommentje:
köszi a választ, én is szeretek ezeken gondolkodni. Ha megszegnéd vége lenne és öregednél tovább, pokol és mennyország itt sem létezne :D
2016. jan. 11. 23:27
 28/37 anonim válasza:

Szóval ez egy világ ahol ez legális.

Szerinted ha legális évente 1 embert feláldozni akkor nem csinálná mindenki? Minen évben mindenki feláldoz egy embert akkor egyszer te is sorra kerülsz.Sőt elfogynak a feláldozható emberek.

2016. dec. 25. 08:40
 29/37 anonim ***** válasza:

Bármit kaphatnék cserébe...., ez nem kéne.

Hülyeség emberáldozat, mert amúgy is ez amúgy is szőrnyű. Karakternekenni örökké.. elveszteném valós identitásom e tudatrészben. Borzalmas beldgondolni is.

2016. dec. 25. 09:31
 30/37 anonim ***** válasza:
Ezt a kèrdèst hiába teszed fel racionálisan gondolkodó objektív felfogású embereknek.
2016. dec. 25. 10:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!