Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Megtennéd ezt az örök fiatalsá...

Megtennéd ezt az örök fiatalságért?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, ha léteznének természetfeletti dolgok, és örök fiatalságot kaphatnál (persze örökké egészséges is maradnál nem halnál meg akármi történne stb..)

Cserébe minden évben egy embert kéne feláldoznod érte.

Lenne kedved így örökké fiatalnak maradni, hogy évről évre több ember halála száradna a lelkeden, vagy maradnál egyszerű halandó?

2015. márc. 26. 23:05
1 2 3 4
 1/37 *Ana Van Der Val* ***** válasza:
84%

Nekem jó így minden, ahogy van.

Most is alig "öregszem", szuper géneket örököltem.

+ van bennem egy olyan gyermeki én, ami biztos hogy halálomig így marad.

Örökké élni meg nem szeretnék, és embert ölni sem.

2015. márc. 26. 23:15
 2/37 anonim ***** válasza:
Ha örökké élnél a végén egy keseredett magányos ember lennél, aki végül úgy is öngyillkos lenne. Kellene ez neked? Nem, akkor mi végett a kérdés?
2015. márc. 26. 23:15
 3/37 A kérdező kommentje:
nem magamtól kérdeztem, hanem tőletek kedves második.
2015. márc. 26. 23:23
 4/37 anonim ***** válasza:
53%

Öt forintért is feláldoznék egy embert, ha biztos lenne, hogy nem kapnának el miatta, és körülbelül mindenki így van ezzel, akár beismeri, akár nem. Aki ebben kételkedik, az még nagyon fiatal és tele van illúziókkal.

Nagyon kicsi az értékes emberek köre a világon, az emberek kilencvenkilenc százalékát fütyörészve darálnám be kutyatápnak, és utána olyan nyugodtan aludnék, mint egy csecsemő.

Ennél sokkal szörnyűbb dolgokat is megtennék az örök fiatalságért természetesen.

2015. márc. 26. 23:24
 5/37 anonim ***** válasza:
83%
Nem.
2015. márc. 26. 23:27
 6/37 anonim ***** válasza:
70%

Az a baj hogy van aki nem fogja fel, hogy mi is az az élet.

Megszületünk, küzdünk, harcolunk, családot alapítunk, dolgozunk, aztán meghalunk.

És mindezt azért tesszük, mert az időnk véges, már tudjuk, hogy mi lesz a sorsunk mindannyiunknak, és szép életet szeretnénk. De ha örök életünk lenne, akkor mik lennének a célok, amikért érdemes lenne küzdeni?

A hatalom? De még az is unalmas lenne egy idő után...

Minden unalmas lenne. És egy halhatatlan számára nem léteznének értékek, nem lenne miért küzdenie. Minek küzdjön bármiért is, ha úgyse fog meghalni? Ha úgyse jár le az ideje? Értelmetlen lenne.

Most van miért harcolnia mindenkinek. A boldogságért. A tudásért. mások boldogságáért.

Ha nem halnánk meg sose, semmit nem tudnánk értékelni az Életben.

2015. márc. 26. 23:28
 7/37 anonim ***** válasza:
62%

Lehet, hogy szenvtelenül fiatal vagyok, de én így hatvan évesen sem tenném meg!

Ez nem kor, hanem mentalitás kérdése. A racionális viselkedés és a gondolkodás képessége, pedig többnyire genetikai adottság. Nem lehet megtanulni, csupán védekezhetünk azok ellen, akiknek ez nem adatott meg!

2015. márc. 26. 23:31
 8/37 A kérdező kommentje:

köszönöm az eddigi válaszokat, mindenkinek megy a hasznos ez után is.

"De ha örök életünk lenne, akkor mik lennének a célok, amikért érdemes lenne küzdeni? " - miért így halandóként mi értelme van? bármikor meghalhatsz lehet feleslegesen gürizel..

és nem kapnának el soha, de csak akkor nem, ha az évi 1 áldozatot tennétek meg. az "törvényes" lenne abban a világban. Ha persze véletlen balesetből okoznátok halált az nem számítana sem bűnnek, sem áldozatnak.

2015. márc. 26. 23:33
 9/37 anonim ***** válasza:
34%
Kedves Kérdező! Máris örök életed van! Ugyanis halálunkkor csak a testünk hal meg, a lélek örökké halhatatlan! Ez nem vallás, ez a valóság! Tehát senkit nem kell megölnöd azért, hogy örökké élj, csak a következő életedben már egy új testben fogsz megszületni! Ezt úgy hívják, hogy reinkarnáció!
2015. márc. 26. 23:37
 10/37 A kérdező kommentje:

kedves 9-es válaszoló.

Senkit nem akarok megölni, csupán egy kérdést tettem fel és ha tudni szeretnéd egy filmből jött az ihlet.

Következő meg előző élet nincs, ha te ezt komolyan elhiszed akkor elég hiszékeny ember vagy.

És vagy a kérdésre válaszolj, vagy ne válaszolj :)

2015. márc. 26. 23:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!