Megtennéd ezt az örök fiatalságért?
Tegyük fel, ha léteznének természetfeletti dolgok, és örök fiatalságot kaphatnál (persze örökké egészséges is maradnál nem halnál meg akármi történne stb..)
Cserébe minden évben egy embert kéne feláldoznod érte.
Lenne kedved így örökké fiatalnak maradni, hogy évről évre több ember halála száradna a lelkeden, vagy maradnál egyszerű halandó?
Hát ha már ideszülettünk ebbe a világba, akkor amit leírtam. :D
Keresni a boldogságot, persze nem mindenkinek sikerül és van aki tényleg szarul éli le az életé, vagy idő előtt meghal...
De az esély azért ott van a legtöbb embernek (nem mondhatom persze hogy mindenkinek, de sokaknak).
Ha nem próbálsz meg küzdeni, akkor tuti, hogy nem fogsz elérni semmit.
A küzdésben pedig mindig van kockázat. Igen, bármi történhet, de lehetsz pesszimista, és neki se indulhatsz az egésznek, leszarhatsz mindent, és tényleg megszívod, ha erre alapozol. Vagy lehetsz optimista, és akkor is alakulhatnak úgy a dolgok, de máshogy is alakulhatnak, jóra is van lehetőség.
Sőt... nem is feltétlenül kell úgy gondolkodni, hogyha nem élsz sokáig, akkor minden oda.
Nem 60 éves korodra kell boldognak lenned.
Hanem közben. Az egész életedben. Bármikor el lehet kezdeni hasznosan élni...
Olyan szomorú, hogy mindenki csak küzd küzd de közben nem használja ki az idejét! A boldogságot várjuk, azt reméljük, hogy majd egyszer eljön, de akkor várhatja minden ember... az életed kell jól leélni és élvezni, amíg csak tudod... miközben az utadon vagy.
a kérdésre válaszoljatok.
utolsó: Buta az nem én vagyok és nem írok véleményt rólad mert nem szeretném, hogy töröljék a kérdésem, de ajánlom neked a pszichiátriát ha komolyan elhiszed, hogy halálod után újjászületsz
Megölni könnyű valakit. Élvezni is lehet, mint egy játékot, vagy mint perverzió. Uralkodni a másikon, megkapni ami akarsz, csábító lehet. Kiélni a vágyaid, sérelmeidet másokon és bizonyítani stb.
Ha büntetlen volna sem tenném meg ezeket, bármennyire bele tudnám élni magamat.
Tudod miért?
Mert nem csak magamról és a világról van egy elképzelésem, amibe ez nem illik, hanem gondolok a másik lény érzéseire is.
Persze be tudom mesélni magamnak, hogy elaltassam a lelkemet, hogy a többiek csak cafatok és egyszer élünk. Sőt be tudom adni magamnak, hogy élvezzem annak az elvesztését és kínzását, amit szeretek. De ez nem én vagyok. Csak nem volna jogos azt mondani, hovy nem ismerem és nem értem a csőcseléket. A torz ember lehet akármilyen egyedi, gusztustalan és a patkányok elé dobandó. Vagy mindenkinek igaza vagy csak nekem vagy velem szemben csak annak aki igazságos.
Az erőszakos gyilkosok beleugatnak a szférámba és másokéba. Ezért nekik kell menniük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!