Valami jó módszer arra hogy egy álmom teljesüljön?
Van egy valami amit nagyon szeretnék. De persze nagyon nagy szerencse kell ahhoz hogy megtörténjen. Minden nap próbálkozom,hogy növeljem az esélyem a sikerre, de nagyon nem akar sikerülni :/ De nagyon nagyon bánt ez a kudarc.
Tudnátok valami tanácsot adni,hogy hogyan teljesülhetne az álmom?
Minden nap gondolok a dologra és kérem,hogy bárki,akárki van is oda fenn, irányítja az életem, segítsen nekem, mert ez az egyetlen vágyam. De semmi :(
Kezdek belebetegedni...
Talán az volna a megoldás hogy nem akarom ilyen görcsösen... de úgy érzem létszűkségem hogy akarjam.
Mit tegyek ?
Hé,kijavítanám:8.válaszoló
:-)
Eléggé érdekes az a szerencsefű.
Én talán tudok neked segíteni. :)
Nagyon egyszerű a megoldás.
Ha görcsölsz és akarod, akkor nem kapod meg. De, ha kéred és lazítasz és teszel érte, akkor nagyobb esélyed van a győzelemre.
Ne könyörögj, hanem kérj. Légy magabiztos, és merj kérni. Légy hálás azért, ha már egy kicsivel közelebb kerültél a célodhoz és próbálj beleadni minél többet, de a lényeg, hogy ne görcsölj. A kérésed teljesítésre kerül, de ha folyamatosan azzal foglalkozol, hogy és miként fog eljutni hozzád az ajándék, amit küldenek neked, hogy sikerrel járj, akkor megnehezíted ennek az eljutását hozzád. Csak lazíts és bízz. Ami még fontosabb, hogy higgy, ne bízd el magad, és másokat se becsülj le. És még egy fontos dolog, hogy légy hálás, a legkisebb dologért is, legyen az akármilyen is kicsi. Köszönd meg, hogy azt is sikerült elérned, örülj neki és légy hálás érte. :)
Ha van kérdésed, írj nyugodtan. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!