Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi a legegszerubb modszer...

Mi a legegszerubb modszer alvasparalizis eloidezesere?

Figyelt kérdés
Mar reg ota probalkozom vele de nem tudom sehogy sem eloidezni tudatosan.Legszi ne azt irjatok hogy inkabb ne akarjam kiprobalni mert borzalmas en semittol nem felek.Kis tortenet,modszerek,tippek is irhattok.
2014. szept. 1. 11:44
 1/5 hidra12 ***** válasza:

,,néz meg pár horror filmet

Feküdj háton csukdbe a szemed

De a szemedet mozgast.

Nekem evvel 1-et sikerült

2014. szept. 1. 17:44
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem egyszer volt. Akkor még nem tudtam, hogy mi ez és nagyon félelmetes volt.

Szóval az én javaslatom: aludj keveset előző éjszaka, vagy több előző éjszakákon is; a házban előforduló neszekre (hőtágulás, külső zajok...) úgy gondolj, hogy azok valamiféle gonosz természetfeletti művei; alapvetően legyél stresszes; próbálj meg görcsösen elaludni, tehát érezd azt, hogy ha most nem alszol el hamarosan, akkor holnap nagyon meg fogod bánni...

2014. szept. 2. 02:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Ja és talán a legfontosabb: ha már tényleg kimerültnek érzed magad, és az idegességtől nem tudsz aludni, akkor feküdj le az ágyadba kicsit, majd kelj fel és menj a villanykapcsolóhoz, hogy felkapcsold. Kicsit járkálj, majd oltsd le a villanyt és feküdj vissza. Ezt ismételgetheted, de fontos, hogy kimerült legyél, de a stressz, idegesség, vagy valami miatt ne tudj aludni.
2014. szept. 2. 02:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Legyél hullafáradt, mikor lefekszel, de pörögjön az agyad rendesen, amitől nem tudsz elaludni. Pár óra kínlódás, és van esély paralízisre.
2014. szept. 2. 16:16
 5/5 anonim válasza:
Nekem véletlenszerűen történt. Érdekeltek a misztikus, természetfeletti dolgok. Talán ehhez lehetett köze. De hogy lehet-e tudatosan előidézni azt nem tudom. Bár nekem elég volt egyszer is átélni...
2014. szept. 17. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!