1/4 anonim válasza:
Elrabolták a földönkívüliek az embert és a szervezetét lebénítják, emiatt nem tud felkelni.
3/4 anonim válasza:
Az ember ilyenkor pánikba esik, s behaluzik minden hülyeséget, amit a médiában látott/hallott időtől, kortól és helytől függően. Ezeket az élményeket hasznosítja az ezotéria iparág. (pl. az amcsik ilyenkor azt képzelik, hogy az ufók rabolják el, az oroszok farkasembert látnak, a japánok meg azt képzelik, hogy ekkor egy szellem nem ereszti őket. Asszem kanashibari-nak nevezik. Guglizz rá.)
4/4 anonim válasza:
1-es vagyok: ne zavarjon senkit sem, hogy én is, szkeptikus vagyok, csak leírtam az egyik dolgot, hogy mit mond az ezotéria, az alvásparalízisről.
Hozzáteszem: nekem is volt már ilyen "élményem". Mit ne mondjak, féltem. Szörnyű belegondolni, hogy ott fekszek, tehetetlenül. Tudom, hogy a szervezetem fáradt és emiatt van ez, de akkor is: a tudat, hogy felkelnék, de mégsem sikerül. Mintha, meg lennék bénítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!